2777
2789

سلام دوستان هرکی تاپیکو میخونه برامدعا کنه😫

مادر شوهر خواهرم میخواد زندگیمو بهم بزنه با یه آقایی در حال آشنایم وضع مالیه قابل قبولی دارن 

چون شوهر خواهرم وضع مالیش اوک نیست،اینا میترسن فردا ما ازدواج کردیم به رخشون بکشم،خانوادگی دارن همه تلاششنو میکنن تا باعث بشه اون خانواده پشیمون بشه منو اون اقا خیلی همو دوس داریم 

و مادر شوهر خواهرم یه حیوانه تمام عیاره 

توروخدا برام دعا کنید

دارن رو اعصاب اون خانواده میرن و اون خانواده هم آدم هاس سرشناس و با آبروی اون منطقه هستن

خدا ریشه هرچه آدمه ظالمه رو از مین محو کنه 

برام دعا کنید لطفا🌹❣

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

اگه اون اقا واقعا انقدری که میگی دوستت داره زمینو زمان رو به هم میزنه که بدستت بیاره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم شاخ درمیارم.اخه چرا باید مادرسوهر خواهر شما خبر داشته باشن که شما داری ازدواج میکنی؟؟خواهر و شوهر خواهرتون اگه دهن لقی نمیکردن کار به اینجا نمیکشیدبعدشم بشور پهنشون‌کن دوتا گیره هم بزن روشون.یعنی چی..ماورشوهر خواهر‌ کیه که نظر هم بده.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
اگه اون اقا واقعا انقدری که میگی دوستت داره زمینو زمان رو به هم میزنه که بدستت بیاره

درسته حرف شما کاملا درسته 

از یه طرفم بهشون حق میدم حتی اگه نیان جلو چون اونا آبرو دارن نمیدونم به چه حقی مادرشوهر خوهرم اینکارو میکنه 

عزیزم اصصصصلا ذره ای نترس اگه به خوده خدا بسپاری واااقعا بهرینش برات رقم میخوره.

سوره فلق زیاد بخون چون در این سوره به خداوند از شر هررر موجودی از جن و انس پناه میبری 

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
دارم شاخ درمیارم.اخه چرا باید مادرسوهر خواهر شما خبر داشته باشن که شما داری ازدواج میکنی؟؟خواهر و شو ...

چون اون خانواده همسایه شون میشه و منو دیدن اونجا و اونجا مطرح کردن 😢