2777
2789
عنوان

مادر شوهر خواهرم میخواد زندگیمو بهم بزنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 29 پست
عزیزم اصصصصلا ذره ای نترس اگه به خوده خدا بسپاری واااقعا بهرینش برات رقم میخوره. سوره فلق زیاد بخون ...

مرسی عزیزم مرسی🌹🌹🌹🌹

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
اگه اون اقا واقعا انقدری که میگی دوستت داره زمینو زمان رو به هم میزنه که بدستت بیاره

از رمانتیک بودن بیایم بیرون

اگه از. یه خانواده مدام بد بگن طرف به خودش میگه حتما یه چیزی هست انقدر بد میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون خانواده همسایه شون میشه و منو دیدن اونجا و اونجا مطرح کردن 😢

بهرحال به اونا نیومده غلط اضافه بکنن..همینه دیگه میگن اگه همسایه ات خوب باشه دختر کر وکورت تو خونه نمیمونه..

خانواده ای که میان‌خاستگاری شما اگر ادمای دهن بینی نباشن براشون‌مهم‌نخواهد بود.

بعدشم‌یه اتفاقی یه وصلتی رو خدا بخواد جور کنه هیشکی نمیتونه مانعش بشه نترس.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
چرا باید مادرشوهر خواهر تو متوجه بشه اصلا  از قدیم گفتن کار خیر تا تموم نشده نگید  الانم ...

اون خانواده شوهر خواهرم طالمن هرکسو ببینن داره ازدواج گیکنه بهم میزنن دعا کنید برام

از رمانتیک بودن بیایم بیرون اگه از. یه خانواده مدام بد بگن طرف به خودش میگه حتما یه چیزی هست انقدر ...

عزیزم بدگویی به کنار 

دارن آبرو ریزی و بی فرنگ بازی در میارن تا اون خانواده پا پس بکشه 

چون خیلی با ابرو و باکلاسن و چنین چیزایی براشون عجیبه

مادر شوهر خواهرت چرا باید بدونه تو توی یه رابطه هستی😐😐

عزیزم همسایه بودن باهم منو اونجا دیدن و خواستگاریو اونجا مطرح کردن قرار شد باهم بحرفیم اگه اوکی بودیم بیان خواستگاری هنوز چیزی نشده اینا میخوان بهمش بزنن برام دعا کنید لطفا

دیگه اونا باید عقل داشته باشند باور نکنن شنیده هارو

عزیزم شنیده ها به کنار دارن بی فرهنگ بازی در میارن تا اون خانواده پا پس بکشن،لطفا برام دعا کنید که خیلی نیاز دارم

از رمانتیک بودن بیایم بیرون اگه از. یه خانواده مدام بد بگن طرف به خودش میگه حتما یه چیزی هست انقدر ...

بحث خواستنه، ادمی که دوستت داشته باشه و بخاطر حرف مردم پا پیش نذاره، خب معلومه چقد دهن بینه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بحث خواستنه، ادمی که دوستت داشته باشه و بخاطر حرف مردم پا پیش نذاره، خب معلومه چقد دهن بینه

من خودم اینجوری خواستگار خیلی رد کردم موقع تحقیق

خب ادم از اینده اش میترسه

مخصوصا پسرا

ما برای داداشم کلی گشتیم تا یه دختر خوب خانواده دار پیدا کردیم

من خودم اینجوری خواستگار خیلی رد کردم موقع تحقیق خب ادم از اینده اش میترسه مخصوصا پسرا ما برای دا ...

عزیزم این داره یه جوری تعریف میکنه که دوستن با پسره، یعنی خواستگار سنتی نیست پس اوضاع فرق داره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عزیزم این داره یه جوری تعریف میکنه که دوستن با پسره، یعنی خواستگار سنتی نیست پس اوضاع فرق داره

عزیزم من باهاش دوست نبودم.

من رفتم خونه مادرشوهر خواهرم،اون خانواده منو دیدن و با اجازه خانواده ها قرار شد چند روزی بحرفیم تا ببینیم بهم میخوریمیا نه اما این مادر شوهر خواهرم خیای داره ظالم میکنه خیلی زیاد فقط بخاطر اینکه وضع مالیه پسره خوبه و و ضصع مالیه پسر خودش بده فک میکنه قراره هی به رخشون کشیده شه

اخه گفت از طریق مادرشوهر خواهرش که همسایه هستن اشنا شده

عع پس حرف شما درسته من حواسم نبود، اخه گفت خیلی همو دوسداریم فک کردم😐