2777
2789
عنوان

خانما بیاین ی نفر به شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چیزای جالبی میرسی برو

چزا الکی جو میدین حالش بدتر میکنید😑😑😑😑

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
چرا من خودم شماره ی یه بنده خدایی رو شاید بیشتر از ۲۰ بار اشتباه گرفتم ممکن بود پیام هم بدم پیش میاد ...

شماره گرفتن ممکنه ولی پیام خیلییی ب ندرت پیش میاد اونم اگه پیش بیاد ی همچین محتوایی نمیشه ک باشه توش 

چون اگه کسی اشتباه پیام بده پس شماره جدیده و انقدر صمیمی نیست  رسمی تره ...

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نه اصلا

پس نگران‌نباش

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
خیلی دلم میخاد زنگ بزنم

دیگه اصلا زنگ نزن 

ب روی خودتم نیار 

طبیعی رفتار کن 

ی مدت حواست نامحسوس بهش باشه اگه چیزی ندیدی پس اشتباه بوده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️