2777
2789
عنوان

خانما بیاین ی نفر به شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم همکارش باشه بعد خیلی بد میشه

نه اصلا این بچه بازیار و ‌درنیار کاری ک بالاترگفتمو بکن 

بدلایل زیادی 

یکیش همینکه خودتون میگید ک ممکنه اشنا باشه 

دوم اگه چیزی باشه سزیع انگار میکنن 

ارامش خودتو حفظ کن بخاطر زندگیت 

شایدم واقعا اشتباه باشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
میترسم همکارش باشه بعد خیلی بد میشه

خوب بزار فردا بیدار شد بزنگ بده گوشیو شوهرت اون موقع همه چی معلوم میشه من خودم یه بار یکی به گوشی شوهرم پیام داد پس نمیای گوشیش خونه تو شارژ بود منم ورداشتم فرستادم کجا بیام دیگه طرف جوابمو نداد ترسیدم زنگ بزنم دوستاش باشن بعد که پسرم اومد سریع شماررو گرفتم گفتم اگه زن بود خودم حرف میزنم اگه مرد بود میدم پسرم زنگ که زدم یه مرده جواب داد سریع گوشیو دادم پسرم بعد پسرم گفت آقا پیام داده بودین بعد آقاهه خودشو معرفی کرد گفت فلانیم بابابات کار داشتم با اون یکی خطم که شمارمو نداشت پیام دادم حالا درکت میکنم بگیر بخوابم چیزی نیست

چقدر الکی گناه شوهرتو شستن بعضیا

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
آخه رمز گوشی هردومون یکیه تاحالا چیز مخفی نداشتیم 

استغفار کن

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴