2777
2789
عنوان

متولد ۸۵ یه بچه داره باورتون میشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 70 پست
من بدم نیومد اتفاقا شیرینه خوشبخت بشن خودم تو پونزده سالگی نیاز جنسی داشنم خیلی هم اذیت بودم حا ...

اره از شیرینی آدم گلاب به روتون میشه ! حالا نیاز جنسی رو میشه قبول کرد، بچه رو واسه چی آورده؟ یه دختر بچه پانزده ساله چطور میتونه تو این دور و  زمونه یه انسان نرمال تربیت کنه ؟؟؟؟

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۲سالمه تازه زایمان کردم حس میکنم هیچی بلد نیستم و خیلی زود بود ۳سالم هست ازدواج کردم 

واقعا مسئولیت سنگینیه من کلا خیلی پخته تر از سنمم ولی بازم میترسم چه جوری ریسک میکنن و تربیت ی انسان رو تو سنی که خودشون هنوز در حال رشدن قبول میکنن😑😑

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

چه مسله ازدواج چه سبک زندگی چه تعداد فرزند،سن ازدواج ،فاصله های سنی ازدواج ،ووو تماما کل زندگی افراد 

طبیعتا متفاوته و مربوط ب شخصیت ،توانایی، انگیزه،هدف ،تربیت خانواده ،توانایی های فیزیکی ،محل رشد ،بنیه فرهنگی ،ووو همه باهم متفاوتن  و هر کس هرطور که میخاد و دوست داره زندگی میکنه .و دران حالت موفقه 

اگر همه عین هم بودن. که زندگی رباطی میشد