من یه خواهر داشتم که از وجودش بی اطلاع بودم چند ماهی هست که مارو پیدا کرده داستانش طولانیه😅شهر دیگه زندگی میکنه فقط تماس تلفنی داشتیم به خاطر کرونا حالا من میخوام یه سفر کوتاه خودم تنها برم ببینمش و بیام😍 استان اصفهان زندگی میکنم گز و پولکی و بادام بسته بندی میکنم که با خودم ببرم،تعداد بچه هاش و نوه هاش زیادن به نظرتون دیگه چی بخرم که خوب باشه استان ما صنایع دستی زیاد داره اما متاسفانه گرونه منم نمیتونم برای این تعداد نفر صنایع دستی بخرم، به نظرتون چکار کنم لطفا راهنمایی کنید،چند تا نوه کوچیک داره،چندتا بزرگ،دوتا پسر ۶تا دختر چه کنم به نطرتون؟
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چروزهای مختلف ولی دختر های ۱۸ ساله معلوم از چیزهای جینگول جات خوششون میاد.
میتونی تو ی باکس مثلا ی قاب گوشی و دستبند یا گردنبد فانتزی، شکلات یا ی عروسک بگذاری
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
یا مثلا هدفون بخری براش. آخه خیلی چیزها تو ذهنم میاد ولی میگم شاید بخری بعد خودش داشته باشه. ولی اون باکس ک گفتم اگر داشته باشه باز با اونکه تو میخری فرق داره
ماگ هم خوبه. اون باکس رو میتونی با هر بودجه ای جمعش کنی از ۱۰۰ تومان به بالا. میتونی چیزهای مختلف بهش اضافه کنی