منمتولد۷۹هستم،چند ساله ازدواج کردم و ی یه دختر یکسالو ده ماهه دارم،،فارغ التحصیل نظام قدیمم و درسمم تقریبا خوب بود تقریبا ینی معدلم۱۹بود همیشه به جز کتبی نهایی،،من نزدیکی کنکور و دانشگاه امتحانای نهاییم بود که گیر نامزدو نامزد بازی و عقد و اینا افتادم و نخوندم(الانم مث چی پشیمونم)و رشته درست حسابی قبول نشدم،الانم روزانه دارم رشته مهندسی محیط زیست میخونم،،چن وقتیه که خیلی ب فکر افتادم که بشینم بخونم برا کنکور۱۴۰۱بنظرتون میشه؟؟دیر نیست برام؟؟از اون طرف اگه قبول نشم چی؟؟البته من قصدم فرهنگیانه و توی منطقه ما فقط عمومیا رو بالای ۷۰بزنی بقیه دست نزنی فرهنگیان مجاز میشی رشته ریاضی،،توروخدا راهنماییم کنین،،بنظرتونمیتونم نظام جدیدارو بخونم؟؟بهترین کار چیه؟؟اصن از ذهنمبیروننمیره همش میگم حقمنبود اونهمه سال درس خوندم الان اینجور بشه انگار به خودمظلم کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم با توجه به سوالایی که سازمان سنجش داره منتشر میکنه این چند سال من پیشنهاد میدم اگه میخاین کسب درامد کنید یادگیری هنر و اموزشش و یا اموزش زبان( اگه به سطح خوبی برسید با مدرک معتبر) میتونه خیلییی بهتر باشه...درس هم تایم خیلی بیشتری میگیره و اینکه ارامشتون میره و تضمینی هم نیست