2777
2789

سلام،خواهش میکنم راهنماییم کنین

من‌متولد۷۹هستم،چند ساله ازدواج کردم و ی یه دختر یکسالو ده ماهه دارم،،فارغ التحصیل نظام قدیمم و درسمم تقریبا خوب بود تقریبا ینی معدلم۱۹بود همیشه به جز کتبی نهایی،،من نزدیکی کنکور و دانشگاه امتحانای نهاییم بود که گیر نامزدو نامزد بازی و عقد و اینا افتادم و نخوندم(الانم مث چی پشیمونم)و رشته درست حسابی قبول نشدم،الانم روزانه دارم رشته مهندسی محیط زیست میخونم،،چن وقتیه که خیلی ب فکر افتادم که بشینم بخونم برا کنکور۱۴۰۱بنظرتون میشه؟؟دیر نیست برام؟؟از اون طرف اگه قبول نشم چی؟؟البته من قصدم فرهنگیانه و توی منطقه ما فقط عمومیا رو بالای ۷۰بزنی بقیه دست نزنی فرهنگیان مجاز میشی رشته ریاضی،،توروخدا راهنماییم‌ کنین،،بنظرتون‌میتونم نظام جدیدارو بخونم؟؟بهترین کار چیه؟؟اصن از ذهنم‌بیرون‌نمیره همش میگم حقم‌نبود اونهمه سال درس خوندم الان اینجور بشه انگار به خودم‌ظلم کردم

منم بلوچم اره بخون قبول میشی ولی اختصاصی هم بخون حداقل شیمی رو

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا ۶۰ هزارم فرهنگیان مجازی مهم اینه بخوانت یا نه 

که با به بچه کوچیک زنگی زناشویی و خونهدداری خیلی سخته یه رتبه زیر ۱۰۰۰ اگه انسانی باشی بیاری یا یه رتبه زیر ۱۰۰۰۰ اگه تجربی باشی بیاری 

چون دیدم این دو رشته با چه رتبه هایی میارن میگم

تو میتونی و قوی هستی

افرین به تو که اراده ات قویه

یه روز دخترت به همچین مادری افتخار میکنه و تو رو الگو قرار میده

سنت کمه عزبزم شروع  کن

موفق میشی حتما

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

عزیزم با توجه به سوالایی که سازمان سنجش داره منتشر میکنه این چند سال من پیشنهاد میدم اگه میخاین کسب درامد کنید یادگیری هنر و اموزشش و یا اموزش زبان( اگه به سطح خوبی برسید با مدرک معتبر) میتونه خیلییی بهتر باشه...درس هم تایم خیلی بیشتری میگیره و اینکه ارامشتون میره و تضمینی هم نیست

✨...The best days are coming