2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی گرون شده دیگ نمیصرفه اینقد پول پست بدی🤦‍♀️تقصیر اونام نیست کلا پست هم گرون شده من انلاین شاپ دارم پست پیشتاز 20تومنه حالا بستگی ب وزنش بیشترم میشه ولی میگم مشتری میگ خیلی زیاده و اینا 15میگیرم

مبلغ ثابتی نداره بستگی به وزن سفارش داره و اینکه گاهی وقتا سفارش چند مرسوله است 

تازه چند مرسوله بودنو حذف کردم خیلس بیشتر بود هزینش همه رو تو یه ارسال جا دادم  شد ۲۵

تازه چند مرسوله بودنو حذف کردم خیلس بیشتر بود هزینش همه رو تو یه ارسال جا دادم  شد ۲۵

منم هفته پیش سفارش دادم تک مرسوله ایی چندتا کتاب کم وزن  و کرم بازم عجیب بود واسم هزینه پست 25 شد.