2777
2789
عنوان

تاپیک مهربانی😙

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 713 پست

@ملکه_قرمز  

سلام بنده خوب خدا♥

با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده را خدمت شما  تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیزِ از دست رفته و گرامیتان (پدربزرگ بزرگوارتان) رحمت واسعه و همنشینی با اولیا و انبیا و برای جنابعالی و بازماندگان صبر  و شکیبایی (همراه با ایمان مستقر)مسئلت مینمایم.

برای ایشان یک آیت الکرسی قرائت نمودم.امید که ازمنِ گناهکار پذیرفته شود.

@دخترخشگلم    

سلام بنده خوب خدا

منِ گناهکار با زبان پر از گناهم برای شفای دختر سه سالتون(حورای عزیز)

7(هفت) تا حمد به دختر سه ساله ی سالار شهیدان(حضرت رقیه خاتون) هدیه کردم.

ان شالله به حق حضرت رقیه دخترتون هرچه زودتر شفا پیدا کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهی تنت و جونت هیچوقت محتاج دکتر نباشه سلامت باشی دکست عزیزم

ممنونم بنده خوب و مهربون خدا

@ayda_hana  

سلام بنده خوب خدا😍🙌

حالا که تولدتان با عزای سید و سالار شهیدان (امام حسین (ع) ،جگرگوشه و پاره تن فاطمه زهرا ،یکی شده است.

منِ گناهکار با زبان پراز گناهم به عنوان هدیه زمینی شدنتان یک آیت الکرسی برای نیت و حاجت دلتان به امام حسین(ع) هدیه میکنم .🎁🎂
 از ایزد منان برایتان  سلامتی و سربلندی و خوشبختی و رضایت و آرامش وهمسر خوب و اولاد سالم و صالح و بهترین ها را  در دنیا و برزخ و آخرت آرزو دارم .🌷🌷🌷

مایه خوشبختی و سعادت برای من است که هدیه ام باعث خوشحالی شما که یکی از بنده های خوب خدا هستید، بشود.

@shayeste8073  

سلام بنده خوب خدا😍🙌

حالا که تولدتان با عزای سید و سالار شهیدان (امام حسین (ع) ،جگرگوشه و پاره تن فاطمه زهرا ،یکی شده است.

منِ گناهکار با زبان پراز گناهم به عنوان هدیه زمینی شدنتان یک آیت الکرسی برای نیت و حاجت دلتان به امام حسین(ع) هدیه میکنم .🎁🎂
 از ایزد منان برایتان  سلامتی و سربلندی و خوشبختی و رضایت و آرامش وهمسر خوب و اولاد سالم و صالح و بهترین ها را  در دنیا و برزخ و آخرت آرزو دارم .🌷🌷🌷

مایه خوشبختی و سعادت برای من است که هدیه ام باعث خوشحالی شما که یکی از بنده های خوب خدا هستید، بشود.

@elayjooon  

سلام بنده خوب خدا♥

با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده (سالگرد فوت پدر بزرگوارتان)را خدمت شما  تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیزِ از دست رفته و گرامیتان  رحمت واسعه و همنشینی با اولیا و انبیا و برای جنابعالی و بازماندگان صبر  و شکیبایی (همراه با ایمان مستقر)مسئلت مینمایم.

برای ایشان یک آیت الکرسی قرائت نمودم.امید که ازمنِ گناهکار پذیرفته شود.

@abcdjj  

سلام بنده خوب خدا

منِ گناهکار با زبان پراز گناهم(اگر لایق باشم) برای شفای بیمار مدِنظرِ شما که براشون تاپیک زدید یک آیت الکرسی هدیه   به امام(علی بن الحسین زین العابدین(ع)) فرستادم.
 از ایزد منان برای ایشان  سلامتی و عافیت کامل خواستارم.

@پری_دریایی1001  

سلام بنده خوب خدا

منِ گناهکار با زبان پراز گناهم(اگر لایق باشم) برای شفای بیمار مدِنظرِ شما که براشون تاپیک زدید یک آیت الکرسی هدیه   به امام(علی بن الحسین زین العابدین(ع)) فرستادم.

@خدایا_خودتو_عشق_است  

سلام بنده خوب خدا

@kamand_mom  

سلام بنده خوب خدا

@asemane_eshgh  

سلام بنده خوب خدا

@بانوی1کوچک  

سلام بنده خوب خدا

@manimah  

سلام بنده خوب خدا

میشه برا مشکل منم دعا کنی گره کور زندگیمه😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️