2777
2789
عنوان

تاپیک مهربانی😙

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 713 پست
میشه برا مشکل منم دعا کنی گره کور زندگیمه😔

سلام بنده خوب خدا.

بله چرا نمیشه.!من گناهکار اگر لایق باشم  یک آیت الکرسی برای حاجت دلتون میخونم.

@خدایا_خودتو_عشق_است     سلام بنده خوب خدا منِ گناهکار با زبان پراز گناهم(اگر لایق ...

سلام از ماست دوست گرامی 

ممنون از محبت شما 

انشالله هرجا هستید تندرست و سلامت باشید 

بهترین ها نصیب شما و خانواده محترم تان باد

کاربر اقا هستم،  یه بهمن ماهی مغرور چشم عسلی، مو خرمایی، به هیچ عنواااااااااااااااااااااااااااااااان درخواست دوستی رو نمی‌پذیرم😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بنده خوب خدا. بله چرا نمیشه.!من گناهکار اگر لایق باشم  یک آیت الکرسی برای حاجت دلتون میخو ...

خیلی ممنون از محبتت، حاجت روا بشی ان شاءالله💝🌹

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

سلام از ماست دوست گرامی  ممنون از محبت شما  انشالله هرجا هستید تندرست و سلامت باشید  ...

خواهش میکنم.وظیفم بود

تشکر بابت دعاتون.

@درتاج  

سلام بنده خوب خدا♥

با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده را خدمت شما  تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیزِ از دست رفته و گرامیتان  (پدر بزرگوارتان)رحمت واسعه و همنشینی با اولیا و انبیا و برای جنابعالی و بازماندگان صبر  و شکیبایی (همراه با ایمان مستقر)مسئلت مینمایم.

برای ایشان یک آیت الکرسی قرائت نمودم.امید که ازمنِ گناهکار پذیرفته شود.

خواهش میکنم.وظیفم بود تشکر بابت دعاتون.

زنده باشید 

تشکر بابت تاپیک های خوبتان 🌺

کاربر اقا هستم،  یه بهمن ماهی مغرور چشم عسلی، مو خرمایی، به هیچ عنواااااااااااااااااااااااااااااااان درخواست دوستی رو نمی‌پذیرم😎
زنده باشید  تشکر بابت تاپیک های خوبتان 🌺

خوشحال میشم افتخار بدید تاپیکامو ببینید و فایل های صوتی هر تاپیکی که علاقه مند بودید دنبال کنید.

حتما و با کمال میل🙏 اتفاقا زمان مناسبی هست تا از تاپیک هاتون بازدید عمل بیاد و بهرمند شم 🌺

خیلی ممنون.باعث افتخاره.

خوشحال میشم به دردتون بخوره.

لینکاش در امضام هست.برای دسترسی راحت تر.

@Fatemebanu  

سلام بنده خوب خدا😍🙌

حالا که تولدتان با عزای سید و سالار شهیدان (امام حسین (ع) ،جگرگوشه و پاره تن فاطمه زهرا ،یکی شده است.

منِ گناهکار با زبان پراز گناهم به عنوان هدیه زمینی شدنتان یک آیت الکرسی برای نیت و حاجت دلتان به امام حسین(ع) هدیه میکنم .🎁🎂
 از ایزد منان برایتان  سلامتی و سربلندی و خوشبختی و رضایت و آرامش وهمسر خوب و اولاد سالم و صالح و بهترین ها را  در دنیا و برزخ و آخرت آرزو دارم .🌷🌷🌷

مایه خوشبختی و سعادت برای من است که هدیه ام باعث خوشحالی شما که یکی از بنده های خوب خدا هستید، بشود.

@rouhieh  

سلام بنده خوب خدا😍🙌

حالا که تولدتان با عزای سید و سالار شهیدان (امام حسین (ع) ،جگرگوشه و پاره تن فاطمه زهرا ،یکی شده است.

منِ گناهکار با زبان پراز گناهم به عنوان هدیه زمینی شدنتان یک آیت الکرسی برای نیت و حاجت دلتان به امام حسین(ع) هدیه میکنم .🎁🎂
 از ایزد منان برایتان  سلامتی و سربلندی و خوشبختی و رضایت و آرامش وهمسر خوب و اولاد سالم و صالح و بهترین ها را  در دنیا و برزخ و آخرت آرزو دارم .🌷🌷🌷

مایه خوشبختی و سعادت برای من است که هدیه ام باعث خوشحالی شما که یکی از بنده های خوب خدا هستید، بشود.

@msh_m  

سلام بنده خوب خدا😍🙌

@مامانشاااااد    

سلام بنده خوب خدا♥

با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده را خدمت شما  تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیزِ از دست رفته و گرامیتان (شوهرخواهر) رحمت واسعه و همنشینی با اولیا و انبیا و برای جنابعالی و بازماندگان صبر  و شکیبایی (همراه با ایمان مستقر)مسئلت مینمایم.

@shabdar  

سلام بنده خوب خدا♥

با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده را خدمت شما  تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیزِ از دست رفته و گرامیتان  رحمت واسعه و همنشینی با اولیا و انبیا و برای جنابعالی و بازماندگان صبر  و شکیبایی (همراه با ایمان مستقر)مسئلت مینمایم.

@مامان_سپنتا_و_کیانا  

سلام بنده خوب خدا♥

با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده را خدمت شما  تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای عزیزِ از دست رفته و گرامیتان  رحمت واسعه و همنشینی با اولیا و انبیا و برای جنابعالی و بازماندگان صبر  و شکیبایی (همراه با ایمان مستقر)مسئلت مینمایم.

@selentiaسابق۲  

سلام بنده خوب خدا♥