2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین برا کنکور کمکم کنید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 41 پست
نه به اینا اعتماد نکن برو تو سایت کلاسینو واعظی اونجا هم درس میده اصلا استادای کلاسینو خیلی بعتر از ...

👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯🥺 دعا کنید برام 

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه به اینا اعتماد نکن برو تو سایت کلاسینو واعظی اونجا هم درس میده اصلا استادای کلاسینو خیلی بعتر از ...

من نظرم کاملل برعکسه🙂حرف آخرو بیشتر قبول دادم مخصوصا استاده ادبیاتش بی نظیرههههه

نه دولتی میرم اما سطح سواد معلما بالاس اما بلد نیستن بیان کنن😐

بلدن بیان کنن...فقط حوصله ندارن وقت بذارن  (البته بعضیاشون همون سوادم ندارن)یا سنشون بالاست دیگه نا ندارن درس بدن...اگه خودت میدونی ک میتونی درست برنامه ریزی کنی خیلی خوبه..اگه نه حتما با یه مشاور خوب صحبت کن خیلی کمکت میکنه...به حرف کسایی هم ک میگن خسته میشی توجه نکن...هر چی بیشتر تلاش کنی بهتر نتیجه مگیری بیشتر انگیزه و انرژی بهت میده  

واقعا؟ من عربی اصن خوب نیستم ی کلمه هم بلد نیستم🥺

من اولا میرفتم قلم چی صفر میزدم یا فوقش 10 درصد با گاج رسیدم به چهل. گاج نقره ای👌

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

سلام گلم خوبی ،خیلی خوشحال شدم‌واست ک دوباره داری تلاش میکنی واسه زندگیت امیدوارم موفق بشی گلم،سعی کن حتما ب درس ات اهمیت بدی ک همین باعث موفقیت میشه و میتونی با نمره ودرس خوب بهترین جا استخدام شی واسه خودت یه موفقیت خوب رقم بزنی فعلا دیگه دور عشق وعاشقی و ازدواج خط بکشی فعلا مهم خودتی.

من یه مدت طولانی نیامدم سایت سرم شلوغ بود الان دیدم کاربریت رو تاپیکت رو دیدم خیلی خوشحال شدم ،امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه❤🌹

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
سلام گلم خوبی ،خیلی خوشحال شدم‌واست ک دوباره داری تلاش میکنی واسه زندگیت امیدوارم موفق بشی گلم،سعی ک ...

سلام عزیزدلم قربونت برم قشنگم اینقدر دلم برات تنگ شده 🥺😍

سلام عزیزدلم قربونت برم قشنگم اینقدر دلم برات تنگ شده 🥺😍

عزیزی گفتم ک نمیام زیاد سایت ،درگیر مشکلات زندگی و بچه داری این وسط ها خیلیم چاق شدم نزدیک ۲۰ کیلو اضاف وزن دارم اصلا وزنم کم نمیشه هرکار میکنم قرص فرمولینه مصرف کردم نتیجه ندیدم،خلاصه بگم فعلا فکرم درگیر لاغر شدنه😅😅

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزی گفتم ک نمیام زیاد سایت ،درگیر مشکلات زندگی و بچه داری این وسط ها خیلیم چاق شدم نزدیک ۲۰ کیلو ا ...

ماشاالله 😔😂 اشکال نداره لاغر نشدی چاق شو باز😂