2777
2789

چقدر چقدر کولی بازی در میارن.

شوهر من چند روزه گردن درد داره، مسافرت بودیم کیف کرده بود جلوی کولر گازی کلا پیش کولر گازی با دمای 15 می خوابید شب ها، رانندگی هم کرده بود، گردن درد گرفته، وای که من بیچاره شدم از بس ناله می کنه هر وقت خونه است. همه آدما فهمیدن این گردنش درد می کنه تا همسایه مادرش براش طبابت می کنه و کیسه آب گرم و ماساژور و ... می ه. توی خونه تا وقتی بیداره ناله می کنه ولی خوابش که می بره دیگه عین چی می خوابه.

بعد من، یکی دوساله دچار استخون درد مزمن شدم که کسی علتش رو نفهمید و مثلا بعضی وقتا بندهای انگشت دستم حتی درد می گیره و از شدت درد شبا نمی تونم بخوابم. اصلا نمی دونم چطوری مسکن ها توی خونه تمام میشه، حتی استخوان های سرم و مغزم هم درد می گیره  و شبا نمی تونم بخوابم. صدام در نمیاد، چون نازکشی هم ندارم. یه بار تب کرده بودم گفتم یه استامینوفن بهم می دی، باکس قرص رو پرت کرد جلوم و رفت از خونه بیرون. 

یک بار هم اون قدر ضعف شدید داشتم که از صبح نتونسته بودم چیزی بخورم و فقط به زور  و از شدت درد دولادولا به پسرم غذا داده بودم، آخر شب که اومد گفتم یه دونه سیب از توی یخچال پوست می گیری به من بدی یواش یواش ببینم می تونم بخورم، سبد میوه رو گذاشت جلوم و رفت.

بعد به من می گه چرا نمی پرسی گردنت چطوره، گفتم از خودت یاد گرفتم تازه بیشتر بدش اومد!!

ووییی بابای من وقتی ی دل درد ساده میشه مادگ روز و شب نداریم

ول کن مرد تروحضرت عباس 😂😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم اومد

یه جوری میگن آستانه تحمل زنا بالاست انگار مثلا حقمونه درد بکشیم ولی مردا گناه دارن نباید درد بکشن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ووییی بابای من وقتی ی دل درد ساده میشه مادگ روز و شب نداریمول کن مرد تروحضرت عباس 😂😑

بیچاره می کنن به خدا، همش می گم اینا چرا زن نشدن، ما هزارتا درد توی جونمون داریم صدامون در نمیاد، غیر از پریود و زایمان و حاملگی و ... ، به خاطر شرایط و اضطراب و هورمون های بدنمون، نه اعصاب درست و درمون داریم نه بدن سالم. ولی صدامون هم در بیاد صدتا از کنارش متلک می شنویم. 

خوشم اومدیه جوری میگن آستانه تحمل زنا بالاست انگار مثلا حقمونه درد بکشیم ولی مردا گناه دارن نباید در ...

والا به خدا

نه آستانه تحملون بالا نیست، نازکش نداریم، مریض می شیم نمی تونیم بخوابیم، کسی نیست یه لیوان آب دستمون بده، باید هرجوری هست بسازیم با خودمون. 

بیچاره می کنن به خدا، همش می گم اینا چرا زن نشدن، ما هزارتا درد توی جونمون داریم صدامون در نمیاد، غی ...

دلم برا خودمون سوخت

چهمه دردناک نوشتی زن

در حالی ک دارم از درد پریودی نابود میشم دارم واس امتحان فردام میخونم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
والا به خدانه آستانه تحملون بالا نیست، نازکش نداریم، مریض می شیم نمی تونیم بخوابیم، کسی نیست یه لیوا ...

دقیقا ...تربیت مرد ایرانی اشتباهه 

اکثرا خودشیفته و طلبکارن فکر میکنن تمام زنای دورشون نوذکشونن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چقدررررررمنی......دقیقامنم استخون درد دارم تااستخونای گونم دردداره..ولی چون نازکش ندارم مسوزم ومیسا ...

نمی دونم چرا واقعا، حالا خیلی از استخون دردها رو تحمل می کنم ولی خدا نکنه ستون فقراتم درد بگیره، اون درد نفس گیره، یعنی واقعا تا دنده هام می چرخه این درد مبهم و نمی دونم چیکار کنم. فقط می رم سرم می زنم و سوزن مسکن توی سرم می زنه برام که یکم آروم بشم در حد یه نصف روز که بتونم تند تند کارام را جلو بندازم. 

دقیقا ...تربیت مرد ایرانی اشتباهه اکثرا خودشیفته و طلبکارن فکر میکنن تمام زنای دورشون نوذکشونن

امروز عصر که از خواب بیدار شده، می گه کیف آبگرم رو برام بیار، آوردم، می گه یه قرص مسکن بیار با آبمیوه، آوردم، بعد می گه چایی برام بیار با کیک، می خواستم برم بیارم، گفت نه می خوام برم دستشویی بعدش بیار بعد خودش می گفت کاش می شد به یه نفر هم بگی به جات بره دستشویی!!!