2777
2789

ما سه تا دختریم بابام متاسفانه هنوز نمرده هی میگه تو رو از ارث محروم میکنم هر چی دارم و میزنم به اسم خواهرا و مادرت آیا میتونه همچین کاری کنه اصلا ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

دیدم‌یکی اسم بچش از شناسنامه حذف کرد ولی هنوز اقاعه زنده ست نمیدونم ارثش چی بشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگر قبل فوت سند بزنه به نام اونا به شما چیزی نمی‌رسه اما اگر در حد حرف وصیت باشه نمیتونه کسی از ارث محروم کنه مگر اینکه زرنگی کنه همه بزنه بنام مادرتون اون وقت مادر می‌تونه اموالش به همه بچه ها نده ولی پدر نمیتونه محروم کنه

اگر قبل فوت سند بزنه به نام اونا به شما چیزی نمی‌رسه اما اگر در حد حرف وصیت باشه نمیتونه کسی از ارث ...

به مامانم برسه که دیگه زهرمارم به من نمیرسه بدبخت شدم یعنی هر چی خونه و ماشین داریم رفت تو جیب خواهرام 😢😢😢😢😢😢😢