2777
2789
عنوان

روابط

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست
اونم باور کرده؟ با چه مدرکی؟😐 

ن اما قبلشم سر همون قضیه ک گفتم عصبانی بودم و فکر کردم تقصیر مادرشه بد بهش گفتم از خونوادش بعد ک اون پیج فیک اومد دیگه گف حتما همون‌جوری ک ب من اون حرفو زدی جلو بقیم از خونوادم بد میگی 😭

هرچی باشه بالاخره دلش شکسته غرورشم خدشه‌دار شده زمان میبره تا باورش ش و....⁦🤦🏻‍♀️⁩😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
ن اما قبلشم سر همون قضیه ک گفتم عصبانی بودم و فکر کردم تقصیر مادرشه بد بهش گفتم از خونوادش بعد ک اون ...

بفرما. کاملا معلومه از این الکی دلسوزایی دختر. اون بجای این ک حرف تورو باور کنه حرف یه اکانت فیکی که میخواسته زندگیتو نابود کنه باور کرده 😐 من بودم هرچی ازم میپرسید بهش میگفتم برو از همون اکانت فیک بپرس تو که حرفای اونو بیشتر قبول داری 😐 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرما. کاملا معلومه از این الکی دلسوزایی دختر. اون بجای این ک حرف تورو باور کنه حرف یه اکانت فیکی که ...

دلسوز ک اره بابا خیلیممممم دلسوزم😭

ولی نمیدونن دلیل رفتار الانش واقعا چیه شایدم اون نباشه ولی من میگم اگر قرار بود بد باشه از اول اینجوری می‌بود ن اینکه این دو س ماه اخیر اینجوری شده مگه ن؟

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
دلسوز ک اره بابا خیلیممممم دلسوزم😭 ولی نمیدونن دلیل رفتار الانش واقعا چیه شایدم اون نباشه ولی من م ...

ببین زهرا. بهت گفتم قبلنم. این خودتی که مشخص میکنی اون تبدیل به چی بشه خواهر. ارزش خودتو ببر بالا. ببین کِی بهت گفتم. کاش به حرفام گوش میکردی. تو دختر خیلی خوبی هستی 

ببین زهرا. بهت گفتم قبلنم. این خودتی که مشخص میکنی اون تبدیل به چی بشه خواهر. ارزش خودتو ببر بالا. ب ...

گوش میکنم عزیزم مشاورم میخوام برم، همون‌جوری ک تونستم اخلاقشو بد کنم خودمم خوبش میکنم⁦👏🏻⁩

خوبی از خودته عزیزم ممنونم از کمکت🧿 انشاالله همیشه خوشبخت و شاد باشی

دعا کن برام🧿🥺

عزیزم از یک مشاور خانواده کاربلد کمک بگیر اینجا هرکس فقط نظر شخصیشو میذاره و بهت کمکی نمیکنه شماره مشاوری که خودم ازش مشاوره میگرفتمو واست میذارم ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ دکتر خشایار نعماوی زاده