2777
2789
عنوان

روابط

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 51 پست
خب اون اوایل داشتی درست میرفتی راهو........

اره هنوز وابستش نبودم زیاد دردسترسش نبودم هی پیام بدم و...

بعدش یکسره پیام میدادم اصلا برای خودم وقت نمیذاشتم دم ب دیقم قهر میکردم ک چرا نمیای پیشم😐

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هنوز وابستش نبودم زیاد دردسترسش نبودم هی پیام بدم و... بعدش یکسره پیام میدادم اصلا برای خودم وق ...

واااای آخه چرا این کارار رو کردی دختر؟ مگه شوهر برای پر کردن تنهائیاته؟ چقدر خودتو کوچیک کردی پیشش. حرص میخورم از دستتا 

واااای آخه چرا این کارار رو کردی دختر؟ مگه شوهر برای پر کردن تنهائیاته؟ چقدر خودتو کوچیک کردی پیشش. ...

اره حتی از خانوادشم بد گفتم😐 دیگه کاملا همه چیو خراب کردم

ب نظرت درست میشه؟

چیکارش کنم؟😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
اره حتی از خانوادشم بد گفتم😐 دیگه کاملا همه چیو خراب کردم ب نظرت درست میشه؟ چیکارش کنم؟😭

آره ولی سخته. باید سعی کنی به مروز زمان خودتو تغییر بدی. یک شبه نه ها چون تغییرت دائمی نمیشه. به مرور زمان

آره ولی سخته. باید سعی کنی به مروز زمان خودتو تغییر بدی. یک شبه نه ها چون تغییرت دائمی نمیشه. به مرو ...

اره الان خودمو تغییر میدم اشتباه از خودم بود همش تجربه نداشتم خود نامزدمم میگه مقصر خودت بودی😭

ایشالا که بتونی 

ممنون از کمکت عزیزم 😍

خواهش میکنم عزیزم. بیا و بگو چه کارایی تصمیم گرفتی بکنی ولی هر کار تصمیم گرفتی بکنی ناامید نشو و ماه ...

اره همینطوره کلی سیاستای زنونه یاد گرفتم ک اگه قبل ازدواج یاد میگرفتمشوپ اینهمه بحث و قهر نمیداشتیم

دیگه نمیخوام در مقابل خانوادش جبهه بگیرم و یا هی بهش غر بزنم 🥺

آره زیرپوستی و با سیاست به هدفات برس هیچوقت مستقیم بهش نگو. خصوصا راجع ب مادر شوهر

درسته⁦👏🏻⁩⁦💪🏻⁩😍

من خودم مادر شوهرمو مدت هاست سرشو کردم زیر آب ولی فقط دست و پا میزنه کاریش نمیشه این مار هفت خط 😈😂 ...

اره بابا🤣

اما مادرشوهر من خیلی خوبه من فقط از ی موضوع دیگع از شوهرم عصبانی بودم فک کردم تقصیر خونوادشه⁦🤦🏻‍♀️⁩

ی اکانت فیکم بهش پیام داده(تاپیک زدم) کلی بد پشت خانوادش گفته از زبون من دیگه شده قوز بالا قوز 😭