2777
2789
عنوان

باهمچین شوهری من چکارکنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 204 پست
شوهرمن کله خرابه میترسم بگه وایسا خودمم میا تا مطمن بشه 😑😑

بگو باشه توام بیا برو شده برای رو کم کنی هم برو تو مرکز بهداشت برای سقط جنین سوال کن تو ک سقط نمیکتی دولتم نمیذارع

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو باشه توام بیا برو شده برای رو کم کنی هم برو تو مرکز بهداشت برای سقط جنین سوال کن تو ک سقط نمیکتی ...

اره مرسی خوب فکریه😄😄

بخدا دلم برا طفل معصومم میسوزه ک نیومده پدرش انقد بهش ابراز علاقه داره خبرمرگش😔

اره مرسی خوب فکریه😄😄 بخدا دلم برا طفل معصومم میسوزه ک نیومده پدرش انقد بهش ابراز علاقه داره خبرمر ...

همه اینجورین بخدا تو نیستی منم صدفه بم گف نمیخامش الان همه دنیاشه ی جوری قوربون صدقش میره من حسودیم میشه شبا بغل خودش میخابونتش تا۱سال اول زیاد احساس ندارن ب بچه یسال ب بعد همه دنیای باباشون میشن

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
همه اینجورین بخدا تو نیستی منم صدفه بم گف نمیخامش الان همه دنیاشه ی جوری قوربون صدقش میره من حسودیم ...

خب خداروشکر ک مهرش افتاد تو دل شوهرت 

انشاالله شوهرمنم اینطوری بشه میدونی کلا نسبت بمن بی عاطفس و درک شعورش کمه میگم با بچم اینطوری نشه 

نمیدونم اینمردا چی باخودشون فک میکنن ..فک میکنن چون نرن هرکاری میتونن کنن 

خب خداروشکر ک مهرش افتاد تو دل شوهرت  انشاالله شوهرمنم اینطوری بشه میدونی کلا نسبت بمن بی عاطف ...

خیلی اهمیت میدی ب رفتاراش حس میکنم اسی براب همین اونم بدتر میشه محلش نده ولش کن خوب بود خوب باش بد بود باهات بدتر باش

خیلی اهمیت میدی ب رفتاراش حس میکنم اسی براب همین اونم بدتر میشه محلش نده ولش کن خوب بود خوب باش بد ب ...

میدونی حرکاتش چون رومخمه منم خو انتظار دارم تو اینشرایط بهم محبت کنه حالمو بپرسه بگه خوبی نی نیمون تو چه حالیه خعاااک برسر فقط تو گوشیشه چیزیم بگم عربده میکشه و دعوا میشه فقط بفکر خودشه حوراکی میاره یه تعارفی بمن نمیزنه انقد بیشخصیته کلا خانوادگی همین گوهن 😑😑 

میدونی حرکاتش چون رومخمه منم خو انتظار دارم تو اینشرایط بهم محبت کنه حالمو بپرسه بگه خوبی نی نیمون ت ...

😕از نر جماعت انتظار نداشته باش

حالم ازهمشون بهم میخوره متنفرم از هرکی ک اسمش مرده ولی مردونگی تو ذاتش نیس مثه شوهر گاومن😬😬

همدردیم خاهر