2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم سودش چقدره؟موقع برداشت ازپول کم می کنن؟

سودش میگن ۲۱ درصد ولی یه ماه هایی بیشتر هم میریزن.

من چند ساله دارم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
زرین بانک شهر خیلی خوبه

چند درصده

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

من دارم ۲۱ درصد بعصئ ماه ها یکم بیشتر هم میده

چطوری باید افتتاح حساب کرد؟

لطفا اگه خواستید در صرافی نوبیتکس، ثبت نام کنید با لینک من برید.                                                                                           https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

چطوری باید افتتاح حساب کرد؟

شعبه بانک شهر برید بپرسید میگن شرایط رو 

من چند ساله که دارم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
منم دارم گنجینه زرین شهر و صندوق توسعه صادرات ارمانی قبلان حضوری بود الان از طریق سایت ای بی شاپ و ض ...

چه خوب من می خواستم یه مقداری پول بذارم بابام اعتمادنکرد نذاشت بذارم شماراضی هستین؟چندساله دارین؟

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
چه خوب من می خواستم یه مقداری پول بذارم بابام اعتمادنکرد نذاشت بذارم شماراضی هستین؟چندساله دارین؟

من از سال ۹۵ مامانم از سال ۹۴ ولی سودش متغیره از ۱۸ تا ۲۱ درصد بستگی به  ماهش داره فعلان که تا ۳۰ مرداد تعطیله مثلان صد میلیون یه ماا ۱۶۵۰ هزار تومان میاد به ماه ۱۷۶۰ نرخ سودش ثابت نیست 

من از سال ۹۵ مامانم از سال ۹۴ ولی سودش متغیره از ۱۸ تا ۲۱ درصد بستگی به  ماهش داره فعلان که تا ...

مرسی عزیزم لطف کردین🧡🌸

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️