مامانم خیلی بد دهنه فوشای خیلی بدی ب من ک یک دخترم میده درحکم یک مادر و بزرگتر انگار یک ادمیه ک تو کوچه و خیابون بزرگ شده از امروز دلمو شکست با فوشای زشتت ازش متنفرم امیدوارم به خدا میسپرمش حس میکنم چقدر خوشبختن کسایی ک مادران دلسوز و صبور دارن برای اروم شدن دلم چیکارکنم😞
امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم وزن اولیه=۱۰۰ و قد ۱۶۱ و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماریو رژیم۸/۱۶✌️🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم مادرت ناراحتی خاصی داره؟ با پدرت مشکل داره؟ بعضی آدما ناراحتی هاشونو سر بقیه خالی میکنن نار ...
اسم این فردو ب نظرم مادر نمیشه گذاشت مادر یعنی صبوری مادر یعنی مرحم مادر یعنی اگه دنیا بهت بد کرد اون مرحمه دلت باشه اما اون مادر نیست
امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم وزن اولیه=۱۰۰ و قد ۱۶۱ و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماریو رژیم۸/۱۶✌️🙏
من یه بار از همسرم جدا شدم محبور شدم برگردم خونه اون همش بهم سرکوفت میزنه و بدو بیراه میگه سگردمش بخدا الهی خودش جدابشو بده قلبم خسلی شکسته
منم مثل تو.. من فقط میخوام فرارکنم ازاین خونه حالم ازهمشون بهم میخوره
ادم وقتی خانواده نادون مثل من داشته باشه هیچ وقت نمیتونه راحت بشه از دستشون مگه اینکه بمیرن
هی😪😪 من ک باشوهر کردن مبخوام راحت شم.. والا عقدم هستم.. دست وپا میزنم ک زودی عروسی کنم راحت شم ...
امیدوارم با شوهر کردن راحت بشی برای همیشه تنها راحش همبنه اگه باز دختلت نکنن