2777
2789

مامانم خیلی بد دهنه فوشای خیلی بدی ب من ک یک دخترم میده درحکم یک مادر و بزرگتر انگار یک ادمیه ک تو کوچه و خیابون بزرگ شده از امروز دلمو شکست با فوشای زشتت ازش متنفرم امیدوارم به خدا میسپرمش حس میکنم چقدر خوشبختن کسایی ک مادران دلسوز و صبور دارن برای اروم شدن دلم چیکارکنم😞

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

ی گوشت در باشه یکی دروازه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرت ناراحتی خاصی داره؟ با پدرت مشکل داره؟ بعضی آدما ناراحتی هاشونو سر بقیه خالی میکنن نار ...

اسم این فردو ب نظرم مادر نمیشه گذاشت مادر یعنی صبوری مادر یعنی مرحم مادر یعنی اگه دنیا بهت بد کرد اون مرحمه دلت باشه اما اون مادر نیست

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

من یه بار از همسرم جدا شدم محبور شدم برگردم خونه اون همش بهم سرکوفت میزنه و بدو بیراه میگه سگردمش بخدا الهی خودش جدابشو بده قلبم خسلی شکسته

منم مثل تو.. من فقط میخوام فرارکنم ازاین خونه حالم ازهمشون بهم میخوره

ادم وقتی خانواده نادون مثل من داشته باشه هیچ وقت نمیتونه راحت بشه از دستشون مگه اینکه بمیرن

اسم این فردو ب نظرم مادر نمیشه گذاشت مادر یعنی صبوری مادر یعنی مرحم مادر یعنی اگه دنیا بهت بد کرد او ...

عزیزم اونم یه انسانه خواهش میکنم شما به دل نگیرین

امیدوارم اگه مسئله خاصی باعث ناراحتی مادرتون شده حل بشه تا بتونه باعث دلگرمی شما هم بشه

متاسفانه من هم وقتی از مشکلات عصبانی میشم سر دخترم خالی میکنم دست خودم نیست خیلی سخته

ادم وقتی خانواده نادون مثل من داشته باشه هیچ وقت نمیتونه راحت بشه از دستشون مگه اینکه بمیرن

هی😪😪

من ک باشوهر کردن مبخوام راحت شم..

والا عقدم هستم..

دست وپا میزنم ک زودی عروسی کنم راحت شم ازدستشون

دیشب یه دعوای بزرگی تو خونمون شد..ظهری دعواا

هرروز دعواا

هی😪😪 من ک باشوهر کردن مبخوام راحت شم.. والا عقدم هستم.. دست وپا میزنم ک زودی عروسی کنم راحت شم ...

امیدوارم با شوهر کردن راحت بشی برای همیشه تنها راحش همبنه اگه باز دختلت نکنن