2777
2789

مخصوصا مادر رو واقعا پدر و مادر فقط صلاح و خوبی ادم رو میخوان نمیگم همیشه درست میگن ولی به گردن بچه هاشون حق دارن این همه زحمت و خون دل خوردن براشون انصاف نیست دورشون بزنیم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

پسرا پدر و مادرشونو فدای زنشون نمیکنن

بعد دخترا بعضیاشون پدر و مادرشونو فدای شوهرشون میکنن همون شوهرشون هم قدرشونو نمیدونه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چون عاشق نشدی

اونم از نوع شدیدش

که بفهمی گیر کردن بین خانواده ات و کسی که دوستش داری یعنی چی

عین مادرم حرف میزنی

قحطی شوهر که نیست ازش بگذر

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

همه پدر مادرا که خوب نیستن .. خودتو با دیگران مقایسه نکن ..‌ دختر هست که باباش بهش تجاوز کرده چرا مثلا بخاطر این بابا بخاد بمونه؟ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
نظرت درمورد پدر مادری که بچه هاشونو به خواهر برادرشون و غریبه ها میفروشن چیه؟

والا پدر و مادر خودم و اطرافیانم اینجوری نیسیتن بخاطر همین نمیتونم راجبشون نظر بدم

چرا فقط به دخترا میگی ؟نظرت به پسرای که بخاطر دختر پدر مادر خانواده میفروشن نظرت چیه ؟؟والله تا جای که چند ساله اینجا هستم همه نی نی سایتی ها اعتقاد دارن شوهرشون بعد ازدواج چیزی به اسم خانواده ندارن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

🌸 به نظرم واقعا باید احترام "جایگاه" پدر و مادر رو نگه داریم ، حتی اگر نظر‌شون با ما متفاوته. 

🌸 ولی چه دختر و چه پسر مراقب باشیم بخاطر خوبی و احترام به پدر و مادر ، به همسرمون ظلم نکنیم و بالعکس. 

🌸 همچنین پدر و مادرها هم نباید همینطوری به دلایل الکی یا به خاطر خودخواهی با ازدواج بچه ‌شون مخالفت کنن. 

اگر "دلیل واقعی و قانع کننده" برای مخالفتشون دارن ، علت مخالفشون رو بیان کنن. 

در غیر صورت به نظر من درست نیست که پدر و مادرها نظرشون رو به بچه شون تحمیل کنن ، مخصوصا در مورد مسائل مهمی مثل ازدواج. 

چون عاشق نشدیاونم از نوع شدیدشکه بفهمی گیر کردن بین خانواده ات و کسی که دوستش داری یعنی چیعین مادرم ...

آدم خانوادش همیشه هست ولی یه عمر حسرت کسی که میخوای تو دلت بمونه و گند بزنی به زندگی خودت نمی ارزه

چرا فقط به دخترا میگی ؟نظرت به پسرای که بخاطر دختر پدر مادر خانواده میفروشن نظرت چیه ؟؟والله تا جای ...

داستان بعد از ازدواج با قبلش فرق داره

قبلش هم دختر و هم پسر بهتره نظر خانواده رو هم در انتخاب همسر لحاظ کنن

اما بعدش در عین احترام به خانواده هیچکدوم نباید اجازه دخالت و مزاحمت رو به خانواده بدن

🌸 به نظرم واقعا باید احترام "جایگاه" پدر و مادر رو نگه داریم ، حتی اگر نظر‌شون با ما متفاوته. 🌸 ول ...

مثل مادر من

عمری مسئولیتش رو دوشم بود نگفت یه شامم من بپزم دختر اذیت نشه،به هیچ وجه نمیتونم بگم دلسوزمه،بعد بحاطر یسری دلایل ظاهری و مسخره کسی که چند ساله پای من موند رو بخوام رد کنم

چون عاشق نشدیاونم از نوع شدیدشکه بفهمی گیر کردن بین خانواده ات و کسی که دوستش داری یعنی چیعین مادرم ...

حقیقتا عشق زمینی من مادرمه که کل زندگی و جوونیش رو گذاشت پای من الان هرچی موفقیت و دستاورد دارم بخاطر تشویق ها و تلاش های اونه همیشه نگرانه گشنه نمونم یا مریض نشم این عشق واقعیه از نظر من نه یه پسری که فردا نگران باشی خیانت بکنه یا نکنه و کلی دردسر دیگه