مامانم خیلی بد دهنه فوشای خیلی بدی ب من ک یک دخترم میده درحکم یک مادر و بزرگتر انگار یک ادمیه ک تو کوچه و خیابون بزرگ شده از امروز دلمو شکست با فوشای زشتت ازش متنفرم امیدوارم به خدا میسپرمش حس میکنم چقدر خوشبختن کسایی ک مادران دلسوز و صبور دارن برای اروم شدن دلم چیکارکنم😞
امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم وزن اولیه=۱۰۰ و قد ۱۶۱ و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماریو رژیم۸/۱۶✌️🙏
همیشه افسوس کسایی رو میخورم ک یه مادر واقعی دارن😞قربون خدا برم هیچ چیز عادلانه نیست هیچ چیز
امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم وزن اولیه=۱۰۰ و قد ۱۶۱ و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماریو رژیم۸/۱۶✌️🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اونم یه انسانه خواهش میکنم شما به دل نگیرین امیدوارم اگه مسئله خاصی باعث ناراحتی مادرتون شده ...
هر مسئله ای هم ک باشه بنظرتون در شان یک مادر هست اینطور برخورد و فحش های زشت که به ی دختر بگن واقعا اون دختر چ فاجعه ای تو ذهنش اتفاق میوفته چ فاجعه ای
عزیزم منم مشکلاتی رو با مادرم دارم.برای مثال مدام منو تحقیر و سرزنش میکنه و بهم اعتملد نداره.اما من خیلی دوسش دارم یعنی عاشقشم.باهمه رفتاراش بازم میدونم که دوسم داره.شما هم فقط بیخیال باش تنها راهش همینه و اینکه سعی کن به مادرت نزدیک بشی و بهش ابراز علاقه کنی.مطمئن باش اون عاشقته!!! به دل نگیر عزیزم.بجاش مادرتون رو راضی کنید برید پیش مشاور.شاید از چیزی رنج میبرن و ازین طریق احساسشون رو ابراز میکنن.