2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بد دهنه کاش میمرد ازش متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 22 پست
من یه بار از همسرم جدا شدم محبور شدم برگردم خونه اون همش بهم سرکوفت میزنه و بدو بیراه میگه سگردمش بخ ...

آخی خیلی متاسف شدم

حتما از این جدایی شما خیلی ناراحته ک اینطوری رفتار میکنه

شما بهتره درس بخونی یه هدف برای خودت تعیین کنی ک با تلاش بهش برسی

اینطوری اونم دلگرم میشه

ب نظرم میاد اون بیشتر بخاطر آینده تون نگرانه 

واقعا بعضا اسم مادرو دارن به گند میکشن

دقیقا 

همیشه افسوس کسایی رو میخورم ک یه مادر واقعی دارن😞قربون خدا برم هیچ چیز عادلانه نیست هیچ چیز

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل توام

عیننننن خودت

یعنی رک بگم دهنمو اسفالت کرده

تنها راه حل مستقل شدنه

فقط دنبال اینم سریع مدرکم بیاد برم سر کار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم اونم یه انسانه خواهش میکنم شما به دل نگیرین امیدوارم اگه مسئله خاصی باعث ناراحتی مادرتون شده ...

هر مسئله ای هم ک باشه بنظرتون در شان یک مادر هست اینطور برخورد و فحش های زشت که به ی دختر بگن واقعا اون دختر چ فاجعه ای تو ذهنش اتفاق میوفته چ فاجعه ای

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

عزیزم منم مشکلاتی رو با مادرم دارم.برای مثال مدام منو تحقیر و سرزنش میکنه و بهم اعتملد نداره.اما من خیلی دوسش دارم یعنی عاشقشم.باهمه رفتاراش بازم میدونم که دوسم داره.شما هم فقط بیخیال باش تنها راهش همینه و اینکه سعی کن به مادرت نزدیک بشی و بهش ابراز علاقه کنی.مطمئن باش اون عاشقته!!! به دل نگیر عزیزم.بجاش مادرتون رو راضی کنید برید پیش مشاور.شاید از چیزی رنج میبرن و ازین طریق احساسشون رو ابراز میکنن.