2777
2789
عنوان

عمل جراحی لاغری بی ضرر کدومه؟

243 بازدید | 7 پست

دوستان سلام. من مدتیه تصمیم گرفتم برای عمل لاغری ولی هنوز مطمئن نیستم کدوم عمل میتونه مناسب باشه. 

اولویت اصلی برام اینه که عوارض نداشته باشه. خیلی خیلی از عوارضش میترسم. و اینکه دوران استراحت و دردسرش کم باشه. اینا خیلی برام مهم هستن. میتونید بهم پیشنهادی بدید؟

تا اینجا اسم یه سری جراحی رو سرچ کردم و خوندم درموردشون ولی هنوز از تجربیات کسی استفاده نکردم. کسی تجربه داره بهم بگه؟

فقط میدونم همش ضرره

باورزش لاغرکن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اگر بای پس و اسلیو رو پیش یه جراح متخصص انجام بدی هر دو عالی و نتیجه میگیری
همسر من پیش دکتر مهدی هاشم آقایی اسلیو انجام داده الان چند سال هم سلامت کامل خداروشکر هم اینکه به وزن دلخواه رسیده
من چون خیلی حساس بودم خیلی تحقیق کردم در مورد دکترش و چندین نفر ایشونو پیشنهاد دادن هم بالای 7000 عمل موفق دارن هم کادرشون بسیار حرفه ای و مجرب
خوبیشون این تو بیمارستان فوق تخصصی جراحی رو انجام میدن و با همه بیمه ها هم کار میکنن که توی هزینه خیلی کمک میکنه
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، من ۱ سال بعد زایمانم‌عمل لیپوماتیک و تزریق چربی به باسن انجام دادن، برو پیج novinlipo غیر حضوری هم مشاوره میدن که چه عملی بهتره ! 

من که خیلی راضیم   ایشالله امسال سینمم عمل میکنم

فقط میدونم همش ضرره باورزش لاغرکن

واسه من که مشکلات متابولیک دارم رژیم و ورزش بی فایدست. اولا که تقریبا نمیشه و فقط شاید حدود 10 کیلو لاغر کنم. بعدش دیگه استپ میکنه وزنم. تا حالا کلی دکتر مختلفم رفتم. 

سلام عزیزم ، من ۱ سال بعد زایمانم‌عمل لیپوماتیک و تزریق چربی به باسن انجام دادن، برو پیج novinlipo غ ...

مرسی عزیزم از پیشنهادت. حتما سر میزنم. من حقیقتش تا حالا تعریف تیم دکتر کردی و دکتر سینا رو خیلی شنیدم. مطبشون تو کرجه و شنیدم از بهترین دکترهای ایران هستن. یکی از چیزایی که درموردشون شنیدم و خوب بوده اینه که هر دو متخصص هستن و تو تمام جراحی ها هردو حضور دارن. اینطوری به نظرم خطای پزشکی و مشکلات این مدلی در حین جراحی لاغری خیلی کمتر پیش میاد. اینم سایتشون هست به اسم اسلیم بیوتی... شما چیزی درموردشون نشنیدین تاحالا؟

یا اسلیو کن یا بای پس

من ۵ سال پیش اسلیو کردم با دکتر محسن میرحسینی از وزن ۱۳۴ شدم ۶۳ کیلو واقعا عوارض نداشتم اگه میخوای درد کمتری داشته باشه با دکتری عمل کن درن نذاره برات

من خودم درن نداشتم خیلی عملم سبک بود