2777
2789
عنوان

با این تکنیک ها کارهای خونم آسونتر شد و تونستم زمان بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 121 پست
چرررا؟ با گلیسرین سیاه شد؟ یا مصرفشو قطع کردی این جوری شد؟

نه همون موقع مصرف 

البته شک‌دارم که نکنه از روغن بچه صورتم سیاه شده،چون یکم روغن بچه قاطیش کردم برای نرمی پوست 

تا دوتاشونو قطع کردم چندروز بعدش صورتم مثل قبل شد دیگه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همون موقع مصرف  البته شک‌دارم که نکنه از روغن بچه صورتم سیاه شده،چون یکم روغن بچه قاطیش کرد ...

عجب...

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

راستی خانما من از اون خرد کن های دستی که دایره شکل هستن و یه چرخونکی هم دارم خیلی استفاده میکنم تقریبا عصای دستم شده با اینکه خرد کن برقی هم دارم ولی این دستی بیشتر به کارم میاد برای پیاز نگینی ازش استفاده میکنم . یا مثلا برای سوپ هویج ها رو درسته میزارم میپزه بعدش میندازم داخل این با چندتا چرخوندن دقیقا اون سایزی که مد نظرم هست رو نگینی تحویل میده من که خیلی راضی هستم

اتفاقا خیلی سریع میشه وقتی بدونی چی میخوای درست کنی وبلد باشی فقط باید تند وسریع باشی بعد یه مسائلی ...

بله دقیقا همین طوره من اوایل دستم توی آشپزی فوق العاده آروم بود یادم میاد اولین بار که می خواستم ماکارونی درست کنم ساعت هشت صبح بود که من شروع کردم به آشپزی کردن و شب ساعت هشت اینا بود که همسرم اومد خونه و گفت شام داریم منم گفتم الان گذاشتم دم بکشه 😮😮😮😮 واقعا نمیدونم توی اون همه بازه زمانی داشتم چه کاری میکردم فقط میدونم که تنها آشپزی میکردم  😂😂😂و حتی اون روز وقت نکردم به مامانم هم یه زنگ بزنم الان همین ماکارونی رو من توی ده دقیقه درست میکنم . مثل رانندگی کردن میمونه آدم وقتی اوایل می خواد رانندگی کنه اونقدر جدی هست توی مغزش به همه نکات توجه داره به آینه ها به دنده به پدال ها به محیط و ماشین های اطراف و ... ولی به مرور زمان که رانندگی میکنه بعضی وقتها کلا یادش میره که پشت فرمونه

در مورد الیاف داخل لحاف و تشک من از لباس شویی استفاده میکنم . الیافم رو داخل به کیسه بزرگ که مطمئن میشم موقع شست و شو از کیسه خارج نمیشه میکنم و سر کیسه را با کش محکم می بندم و میندازم داخل لباسشویی حتما از یه نرم کننده خیلی خوشبو استفاده میکنم اینجوری مثلا پشم ها بعد از شست و شو هم راحت باز شدن و نیازی نیست با دست دوباره بازشون کرد و هم اینکه خوش بو میشن

ما کرمانیم هواگردوغباره  هرچیی شیشه پاک میکنم فرداش همه جا خاک میگیره خسته شدم  چیکار کن ...

من شنیدم اگه یکم سرکه به محلول پاک کنندتون اضافه کنید و با اون شیشه ها رو پاک کنید نمیزاره گرد و غبار زیاد جذب شیشه بشه امتحانش میکنم اگه جواب داد بهتون خبر میدم . ولی توی حمام اگه بخواین آینه حمام بخار نکنه و راحت ازش استفاده کنین همون اول کار یکم بهش کف بزنید و بشورید دیگه اصلا بخار نمیکنه . همینطور توی استخر به عینک استخر هم اگه کف بزنید دیگه بخار نمیکنه و راحت می تونین ازش استفاده کنید

واقعا خوب میشه غذای فریز شده دوس ندارم 

بله اینا که گفتم واقعا خوب میشه اصلا فرقی با غذای تازه پخته شده نداره همسر من در این زمینه خیلی حساسه ولی واقعا متوجه نمیشه ولی بعضی غذاها هست که وقتی فریزر بکنیم زیاد جالب از آب در نمیاد مثل کدو 

داشتن غذاهایی مثل دلمه و کوفته توی فریزر خیلی برای مواقعی که وقت آشپزی ندارم کمکم میکنه من این مدل غذا ها رو وقتی درست میکنم به مقدار زیاد درست میکنم و فریز میکنم یا مثلا فلافل که درست میکنم زیاد درست میکنم از موادش قالب میزنم و توی ظرف یکبار می چینم و میزارم فریز بشه و اینطوری موقع استفاده کردن فقط سرخ کردنشون لازمه

خانما لطفابیاین شما هم نظراتتون رو بگین دیگه .

بیاین اصلا یه برنامه ای بزاریم و با هم گروهی کارهای خونمون رو انجام بدیم مثلا سه رو وقت بدیم واسه کابینت های آشپزخونه مرتب کنیم و چیزهای بدرد نهور رو بندازیم بره و آخرش اگه خواستیم عکس بزاریم اینجوری بیشتر انگیزه میگیریم خودمم عکس میزارم کیا  پایه هستن بگن تا شروع کنیم لطفا