2777
2789
عنوان

با این تکنیک ها کارهای خونم آسونتر شد و تونستم زمان بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتن غذاهایی مثل دلمه و کوفته توی فریزر خیلی برای مواقعی که وقت آشپزی ندارم کمکم میکنه من این ...

عزیزم میشه اون غذاهایی که میشه فریز کرد بگی؟

تا الان مایه ماکارونی خورشت قرمه سبزی و قیمه 

مایه کتلت و فلافل قالب میزنی چطوری میچینی رو هم که نچسبه به هم؟ 

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
عزیزم میشه اون غذاهایی که میشه فریز کرد بگی؟ تا الان مایه ماکارونی خورشت قرمه سبزی و قیمه  ما ...

کوفته کامل که پخت فریز میکنی ؟ یه مایشو قبل پخت؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
عزیزم میشه اون غذاهایی که میشه فریز کرد بگی؟ تا الان مایه ماکارونی خورشت قرمه سبزی و قیمه  ما ...

سلام گلم ببخشید دیر متوجه پیامتون شدم 🌹

من معمولا فلافل رو زیاد درست نیکنم تا برای چند وعدمون فریز کنم یک وعدش رو سرخ شده میزارم وعده های بعدی رو خام

وقتی فلافل رو قالب میزنمروی سینی کوچیک می چینم حدود ده دقیقه می زارم فریزر تا یکم از اون حالت شلی در بیاد و یه کوچولو سفت بشه بعد توی ظرف مورد نظر فریزر یا نایلون میزارم اینجوری اصلا به هم نمی چسبن .

دلمه رو هم می پزم و فقط موقع مصرف روی بخار پز گرم میکنم خیلی عالی و تازه میشه 

دوستان اگه می خواین کیک . کوکو یا هر چیزی که توش تخم مرغ بکار رفته بوی بد تخم مرغ رو نده 

توی تخم مرغ قسمت  سفیده یه نطفه کوچولو وجود داره اگه اون رو جدا کرده و بیرون بندازین دیگه غذا بعد پختن بوی بد تخم مرغ نمیده 

سلام گلم ببخشید دیر متوجه پیامتون شدم 🌹 من معمولا فلافل رو زیاد درست نیکنم تا برای چند وعدمون فریز ...

ممنونم عزیزم عالی بود خدا خیرت بده

دوستان میدونین که لحظه تحویل سال از جهت وضعیت قرارگیری زمین و زمان و ... ساعت مهمیه

سعی کنید سرشار از انرژی و جاذبه مثبت بشین 

کسانی که ازشون دلگیری یا ناراحتی دارید رو ببخشیدشون

برای همه خالصانه دعا کنین

و ...

باور کنین همه این‌ها روی خودتون و ارتباطاتتون اثرات انرژیک و مثبت داره

چند روزی به عید مونده این نکات رو در مورد هفت سین از مطالب فنگ شویی و دوستان دیدم گفتم چند نکتش رو هم اینجا بزارم

❤ خوبه که لحظه تحویل سال خونه باشین 

❤ اول قبل باز کردن سفره حتما صدقه کنار بزارین

❤ سفرتون رو حتما توی روشنایی روز پهن کنید شب سفره پهن نکنین

❤ موقع نشستن سر سفره هفت سین به طرف قبله بشینین و قرانتون رو باز کنید و دعا کنین

❤ گندم . برنج یا سکه  نشانه ی ثروته

( یه ظرف گندم بذارین و روی اون رو سکه بذارین خیلی خوبه بعدا نتیجه ش رو می بینین فقط تعداد سکه ها فرد باشه ) 

❤ توی سفرتون یه کتاب هم بزارین  

(دانش همراه شما خواهد بود )

❤ سرکه نشونه صبر هست قدیما بجاش شراب میزاشتن

❤ سنجد نشانه محبت دوستی هست

( میوه درخت عشق )

اگه می خواین رابطه خوب و گسترده ای داشته باشین سنجد بیشتری بزارین و حداقل یکی دو تا سر سفره بخورین

❤  نشانه سلامتی 

( به تعداد آدمای خونه سیب بزارین و حتما بخورین که خراب نشه )

❤ سیر نشانه ی نگهبان و سیستم ایمنی بدن

( از ورود انرژی های منفی جلوگیری میکنه )

❤ سماغ نشانه طلوع و تولد دوباره

( همرنگ خورشید در حال طلوع)

❤ سبزه گندم یا عدس و ... ( ارزن خوب نیست )

اگر خودتون درست میکنین بدید کسی بندازه که دستش و قلبش مثل بچه پاک و خوبه  خیلی مهمه

حتما هم برای جلوگیری از نابه سامانی و بی نظمی دور سبزیتون روبان ببندید 

❤ آینه

آینه رو جوری بزارین که عکس هفت سینتون توش نیوفته

❤ شمع 

به تعداد بچه های خونه شمع کنار آینه بزارین . 

تا وقتیکه سفرتون برقراره شمع رو روشن نگه دارین حتی اگه خواستین سفرتون رو تا 13 هم جمع نکنین شمع ها رو روزها روشن کنید و شمع قرمز برای سفره انتخاب کنید که وقتی خاموشه کار آتش رو انجام بده 

❤ تخم مرغ نشانه نطفه و باروری

حتما قبل اینکه خراب بشن بخورین

❤ قرآن نشانه پاکی و برکت سفره

❤ توی یه کاسه هم نمک بریزید می تونین به تعداد فرد سکه دورش بچینید سال پر برکتی خواهین داشت

❤ نان برای پر روزی بودن ( بعضیا پنیر و سبزی هم کنار نون میزارن و میگن خوبه )

❤ یه تکه طلا هم توی سفرتون بزارین خوبه 👌

❤ اگه تونستین آش رشته درست کنین و رشته ش رو درست تحویل سال بریزین و هم بزنین و آرزوهای خوب خوب کنین

❤ لحظه سال تحویل سطل آشغال ها خالی باشه و رخت چرک تو سبد نمونده باشه.

❤ توی تحویل سال لباس رنگ شاد یا سفید بپوشین

دوستان روز چهارشنبه سوری که از روی آتیش می پرید با اعتقاد خالص طوری تصور کنین که تموم غم وغصه تون رو به آتش منتقل میکنین تا بسوزونه و در عوض سلامتی رو ازش هدیه می گیرین جوری خالصانه تصور کنین که بعد از پریدن کلی احساس سبکی کنید