بخدا منم با قناعت صرفه جویی خونه خریدم روزی که این خونه رو خریدیم از خوشحالی که از خونه کوچیک راحت شدم بخدا تو پوست خود نمیگنجیدم از همسایه رو به رو سوال کردیم گفت همه خوبن اومدیم به سه ماه نکشید دکمه های آسانسور پسر همسایه مست بود کند یه بار درب سکوند درب ماشین رو الان دیشب با یکی دعواش شد زد جک در ماشین میاد شکست امنیت نداریم ازدست این همسایه بد خدا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا مامانم همیشه میگه همسایه خوب نعمته ایشالا شما هم از دست اینا راحت میشی🌹❤
شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
درکت میکنم دوست منم با بدددددبختی و نداری خونه خرید گیر همسایه بد افتاد متاسفانه مجبور شد پاشه از او ...
بخدا الان خونه که همه چی داره یک میلیارد میخرن ولی باید سیصد بذارم روش برم جای دیگه بخرم دو روز در به در خونه هستم با بابام به مادر هم میگی میگه بچه ای آخه پسر 23 ساله بچه ای