2777
2789

بخدا منم با قناعت صرفه جویی خونه خریدم روزی که این خونه رو خریدیم از خوشحالی که از خونه کوچیک راحت شدم بخدا تو پوست خود نمیگنجیدم از همسایه رو به رو سوال کردیم گفت همه خوبن اومدیم به سه ماه نکشید دکمه های آسانسور پسر همسایه مست بود کند یه بار درب سکوند درب ماشین رو الان دیشب با یکی دعواش شد زد جک در ماشین میاد شکست امنیت نداریم ازدست این همسایه بد خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مامانم همیشه میگه همسایه خوب نعمته ایشالا شما هم از دست اینا راحت میشی🌹❤

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

درکت میکنم دوست منم با بدددددبختی و نداری خونه خرید گیر همسایه بد افتاد متاسفانه مجبور شد پاشه از اونجا 

خودمونم ی مدت گیر همسایه بد افتادیم مرده معتاد بود تو کوچه زنشو میزد موهاشو میکشید  چند بار ب ماشین ما اسیب زدن 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
درکت میکنم دوست منم با بدددددبختی و نداری خونه خرید گیر همسایه بد افتاد متاسفانه مجبور شد پاشه از او ...

بخدا الان خونه که همه چی داره یک میلیارد میخرن ولی باید سیصد بذارم روش برم جای دیگه بخرم دو روز در به در خونه هستم با بابام به مادر هم میگی میگه بچه ای آخه پسر 23 ساله بچه ای 

بخدا الان خونه که همه چی داره یک میلیارد میخرن ولی باید سیصد بذارم روش برم جای دیگه بخرم دو روز در ب ...

زنگ بزنید پلیس بیاد جمعش کنه اگ بچس پس چرا مشروب میخوره

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔