2777
2789
عنوان

چراسرنی نی سایتی های گل بی کلاه مونده توی شوهر خوب داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست
تو واقعی که نمیان آبروی خودشون رو ببرن .برا همین نگران نباش واقعی هم شوهرا بدرد نخورن فقط صداش در نی ...

منم همه فکر میکنن چههه زندگی دارم😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم درسته بعضی ها دروغ میگن ولی کاربر هایی هستن که چند ساله مو به موزندگی شون رو اینجا میگن که ...

منم میشناسی از بین کاربرا؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
گلم نامزد بودم بی انصافی نباشه اوایل زندگیم و دوران نامزدیم نماز شکر میخونذم میگفتم اقا نصیبم کرده و ...

هرکس زندگی خودش روداره

هیچ وقت سعی نکنید ب کسی اینطور بگید شاید دلش بشکنع

خب مگع همع مثل همن هرکس یه طوره واسه همین ۷ میلیارد ادم با رفتار و کردار مختلف روی کره ی زمین زندگی میکنه

زود_قضاوت_نکنیم#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜