چرا هرچی زن تو نی نی سایت می بینم شوهراشون داغونن پس این شوهرای خوب چطور نصیب بقیه شد سراین نی نی سایتی های عزیز بی کلاه مونده جدی میگم جالب بعدش اینجاه میگن ازدواج خوبه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄 𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانمتمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
آه و ناله هاشونو میارن اینجا خواهر. خوشیا رو تو واتساپ و اینستا نمایش میدن. خیلی ب حرفای اینجا توجه نکن طرف تازه با شوهرش بحثش شده میاد اینجا مسلما اونلحظه خوبی ب چشمش نمیاد. ولی فردا حتما متفاوت فکر میکنه
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم تو نی نی سایت میفهمیم دوست اشناهایی که فکر میکنیم بت خوشبختی هستن هم مشکلاتی دارن و انسان بی مشکل وجود نداره فقط شرایط درد ودل تو سایت چون ناشناس هستن همه بهتره و راحت میشه از نشکلات زناشویی روز مره صحبت کرد خیلی ها میان اینجا حرف دلشونو که به نزدیک ترین ادم ها خاهر مادرشونم ننیتونند بزنند اینجا میگن
نه والا نامزد من خوبه♥️ میدونی چیه اینجا هیچکی از خوشیاش نمیگه فقط تا دلشون میگیره میانو از بدی های ...
گلم نامزد بودم بی انصافی نباشه اوایل زندگیم و دوران نامزدیم نماز شکر میخونذم میگفتم اقا نصیبم کرده وای یهویی اخلاقش عوضضض شد شده یه ادم بی صفت ناپاک😭😭😭😭😭😭😭😭