2777
2789
عنوان

توروخدابيايين خيلي نگرانم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست
نميره ديوونم كرده خودش راحت خابيده من مثل هرشب بي خواب شدم وازاسترس دارم ميميرم ميگم يني ممكنه كبود ...

اره دیگه حتما مهمه وگرنه چرا باید الکی کبود بشه 

بعدشم ایشون چنین مریضی داشتن خدایی نکرده باید پیگیری کنن که دوباره اتفاق نیفته

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خداخيرت بده ايشالاهمينجوري ك شماميگي باشه حالش بهتره خداروشكر منو اين كبودي پاش ك دردم نداره نگران ...

الهی زودتر خوب بشه نگران نباش اگر حالش انقدر بد باشه چنان بی طاقت می شه که حتما خودش می ره دکتر چون اقایون تحمل درد ندارند نگران نباش کبودی شاید ارتباطی نداره ضربه ای چیزی باشه من که خوشبینم

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی زودتر خوب بشه نگران نباش اگر حالش انقدر بد باشه چنان بی طاقت می شه که حتما خودش می ره دکتر چون ...

نه اين كلا همه چيزش برعكسِ هميشه زير بار دكترو دوا درمون نميرفته ونميره اصلا

ممنونم ازلطفت عزيزم محبت كردي❤️

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏
نمیدونم ولی هرکی یه علائمی داره ببین ازکدوم اعضای خانوادش حرف شنوی داره بیادبه زورم شده ببرتش دکترمگ ...

الان ك خوابه ببينم فردا چيكارميكنم

سلام عزیزم 

علامت هایی که گفتی از علایم سکته نیستش

اوردوز مصرف مواد روان گردان و مشروبات الکلی هست.احتمالا شوهرت چیزی مصرف کرده و چون خودش میدونه علت این حالتش برای چیه نمیخواد بره دکتر.

اگر خدای نکرده چیزی مصرف میکنه بهش اولتیماتوم بده بره کمپ ترک کنه وگرنه می فرستیش بیان به زور ببرنش کمپ اجباری.

سلام عزیزم  علامت هایی که گفتی از علایم سکته نیستش اوردوز مصرف مواد روان گردان و مشروبات الکل ...

سلام فك نميكنم اور باشه ولي بازم ممنون بابت راهنماييتون