2777
2789

من نمیخوام کوچیک کنم فقط چون شیر دادم و هی چاق و لاغر شدم افتاده شدن . کاش جرات داشتم لیفت میکردم خوشگل بشن. میترسم جای بخیش بمونه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیفت تنها ک مشکلی نداره.خیلیم راحته

چجوریه؟ پروتز میزارن توش؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم :(

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
چجوری باید بخوریم

سویق تو هر غذایی میتونی بریزی اصلا خودش ب تنهایی وعدا کامل در ابمیوه شیر غذا خورشت 

بهترین حالتش صبح ناشتا

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

هزینه اش که برای هر کی با بقیه متفاوته ولی من نوبت دارم برای ماه آینده که انجام بدم. چند تا از دوستامم انجام دادن تا اونجایی که من میدونم بعد از ده روز به روال زندگی عادی شون برگشتن. البته تا چند وقت مراقبت میخواد اما دردش و این چیزاش فقط همون ده روز اولشه 

به دکترت هم خیلی بستگی داره ها . دکتری که من پیشش نوبت گرفتم همه ازش تعریف میکنن من از چند نفر که پیشش عملکردن پرسیدم همه میگن کارش خیلی عالیه. میخوای میتونم ادرس اینستاش رو بدم خودت بری نمونه کاراش رو ببینی 

http://www.instagram.com/dr_maryam_shafiei/
09105656376

چاق نیستم.افتادگی داره کمر درد گرفتم داره .بیشتر برا کمرمم

حالا واسه من بزرگ‌نیست ولی افتادگیش زیاد   همین پیج novinlipo که مشاوره مجازی شدم بهم گفتن فقط بهتره لیفت کنم   کوچیک کردن نمیخواد

دوستان من تو یه گروهم که خانما یا عمل کردن یا دنباله دکترن کلی اطلاعات اونجا میتونین بدست بیارین خواستین بیاین اما قبلش حتما باید وویس بدین که بدونن خانمین بعد به گروه اصلی اضافه میشین

https://chat.whatsapp.com/I65NgAhTV05EZ66RHIVdnA