2777
2789
عنوان

از عشقم جدا شدم برای همیشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 36 پست

چن سالته اسی؟

ارتباط مجازی بوده یا حقیقی؟

توباهاش دکتر رفتی؟مدارک پزشکی معتبر دیدی؟

شاید این راه محترمانه پیچوندنه؟؟

اگ مجازی بودین این احتمال رو بده

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش خواستگاری همش داره عقب میندازه میگه صبر کن اول خوب شم میام جلو و کارامون انجام میدیم ولی من دیگ ...

اسی حرف بقیه رو بیخیال یا صبر کن خوب شه یا ولش کن بهش استرس و ترس اینو ک ی روزی ولش میکنی نده

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
چون مریضه جدا شدی ازش؟

از کار و زندگی افتاده عزیزم الان یه ساله که مریض شده اول مشکل معده الانم تپش قلب و اینا اضافه شده عشق ما خیلی پاک بود رو دلم انگار آتیش گذاشتن از طرفی هنوز سربازی نرفته باید زودتر بره و بیاد شرایط کاری رو درست کنی ولی هم درگیر مریضیش ناامیدم راستش چیکار کنم بنظرت

اسی حرف بقیه رو بیخیال یا صبر کن خوب شه یا ولش کن بهش استرس و ترس اینو ک ی روزی ولش میکنی نده

چیکارش کنم رو دلم انگار آتیش گذاشتن من دلم میخواست زودتر ازدواج کنیم تکلیفمون مشخص شه ولی الان یه ساله همش درگیر مریضیش از کار و زندگی افتاده هیچی مشخص نیست زندگیم رفته رو هوا عزیزم قلبم درد میکنه ما عاشق هم بودیممم😭😭😭

از کار و زندگی افتاده عزیزم الان یه ساله که مریض شده اول مشکل معده الانم تپش قلب و اینا اضافه شده عش ...

ادمی ک یکیو دوست داشته باشه پای همه مشکلاتش میمونه جونش دد میشه ی ثانیه ازش جدا باشه چطور از دلت شد ولش کنی اونی ک الان بیشتر از هرموقع باید کنارش بودی...اگه واقعا اسم احساستو عشق گذاشته بودی ک این کارت بعید بود البته این نظر منه گلم هرکی یجور فک  میکنه ولز دلم ب حالشون سوخت ی لحطه دور از جون فکر کن اگه تو اینجوری میشدی و ولت میکرد...نابود میشه ادم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
چیکارش کنم رو دلم انگار آتیش گذاشتن من دلم میخواست زودتر ازدواج کنیم تکلیفمون مشخص شه ولی الان یه سا ...

میفهمم

وگ میتونی ی سالم صبر کن ک دیگ عداب وجدان نداشته باشی ک برا عشقت صبر نکردی

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
فک میکنم چون نمیخواسه بیاد این مریضی رو بهانه کرده. یه سری علائم مث سوزش معده و رفلاکس و اینا میتون ...

بهانه نیست عزیزم از مریضی خیلی می‌ترسه یجور فوبیا داره از طرفی فکر کن هر غذایی بخوری تا سر دلت همش بسوزه چه حالی میشی گناه داره خیلی عذاب میکشه😔😔😔

ادمی ک یکیو دوست داشته باشه پای همه مشکلاتش میمونه جونش دد میشه ی ثانیه ازش جدا باشه چطور از دلت شد ...

من خودم بیشتر از همه میخوام که باهاش باشم عزیزم الان نزدیک یه ساله هر دکتری بگی باهاش رفتم مدارکمو نشون دادیم کلی ما عاشق هم بودیم واقعا همه جوره عشقمون ثابت شده بود ولی این مشکل باعث شد کلی بینمون بی احترامی بشه هر دومون داغونیم 

چیکار کنم بنطرت عزیزم یه راهکار بده بهم بخدا قلبم له شده😭😭😭

فک میکنم چون نمیخواسه بیاد این مریضی رو بهانه کرده. یه سری علائم مث سوزش معده و رفلاکس و اینا میتون ...

بله نمیخواسته بیاد .شما هم بهتره فراموشش کنین یه مدت با هم رایطه دو قطع کن خودش خواسته باشه دوباره میاد

خانمادعایی یاذکربرای اینکه ازوابستگی رهابشم میدانیدبهم بگیدثواب داره

یا ودود  1000تا 1000 تا بگو

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤