یادته شدید مریض شده هم مشکل معده داره هم مشکل تپش قلب و اینا رفلاکس شدید معده داره در حدی میسوزه و از طرفی قلبش همش حس لرزش و تپش داره واسه همین قضایا خواستگاریم عقب انداخت قرار بود عقد کنیم بره سربازی ما عاشق هم بودیم کلی هدف و برنامه های خوب داشتیم برای زندگیمون ولی حیف و صد حیف که همش بخاطر بیماریش بهم خورد خودشم خیلی ترسیده نسبت به بیماریش از کار و زندگی افتاده منم دیگه خسته شدم و امشب برای همیشه جدا شدیم😔😔
من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفتهای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمرهیِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
از کار و زندگی افتاده عزیزم الان یه ساله که مریض شده اول مشکل معده الانم تپش قلب و اینا اضافه شده عشق ما خیلی پاک بود رو دلم انگار آتیش گذاشتن از طرفی هنوز سربازی نرفته باید زودتر بره و بیاد شرایط کاری رو درست کنی ولی هم درگیر مریضیش ناامیدم راستش چیکار کنم بنظرت
اسی حرف بقیه رو بیخیال یا صبر کن خوب شه یا ولش کن بهش استرس و ترس اینو ک ی روزی ولش میکنی نده
چیکارش کنم رو دلم انگار آتیش گذاشتن من دلم میخواست زودتر ازدواج کنیم تکلیفمون مشخص شه ولی الان یه ساله همش درگیر مریضیش از کار و زندگی افتاده هیچی مشخص نیست زندگیم رفته رو هوا عزیزم قلبم درد میکنه ما عاشق هم بودیممم😭😭😭
از کار و زندگی افتاده عزیزم الان یه ساله که مریض شده اول مشکل معده الانم تپش قلب و اینا اضافه شده عش ...
ادمی ک یکیو دوست داشته باشه پای همه مشکلاتش میمونه جونش دد میشه ی ثانیه ازش جدا باشه چطور از دلت شد ولش کنی اونی ک الان بیشتر از هرموقع باید کنارش بودی...اگه واقعا اسم احساستو عشق گذاشته بودی ک این کارت بعید بود البته این نظر منه گلم هرکی یجور فک میکنه ولز دلم ب حالشون سوخت ی لحطه دور از جون فکر کن اگه تو اینجوری میشدی و ولت میکرد...نابود میشه ادم
ادمی ک یکیو دوست داشته باشه پای همه مشکلاتش میمونه جونش دد میشه ی ثانیه ازش جدا باشه چطور از دلت شد ...
من خودم بیشتر از همه میخوام که باهاش باشم عزیزم الان نزدیک یه ساله هر دکتری بگی باهاش رفتم مدارکمو نشون دادیم کلی ما عاشق هم بودیم واقعا همه جوره عشقمون ثابت شده بود ولی این مشکل باعث شد کلی بینمون بی احترامی بشه هر دومون داغونیم
چیکار کنم بنطرت عزیزم یه راهکار بده بهم بخدا قلبم له شده😭😭😭
خانمادعایی یاذکربرای اینکه ازوابستگی رهابشم میدانیدبهم بگیدثواب داره
یا ودود 1000تا 1000 تا بگو
من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفتهای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمرهیِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤