2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چ فکری بوده

قبل از ازدواجم ، ازدواج برام یه درگیری فکری بزرگ شده بود اینکه بابام قبول کنه بهش برسم یا نه و بلاتکلیفی و...الانم که ازدواج کردم فکر میکنم یه مشکل بزرگ داریمو نازا هستم😐😐با اینکه همه چیم خوبه و مشکلی ندارم ولی اینقد استرس دارم باردار نمیشم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

ی چیزی باعث اظطرابت بشه هی

اظطراب مزمن هست توی طول زندگیت کسی یا کسایی یا حتی ممکنه چیزای زیادی بودن که طولانی مدت همش بهت اظطراب وارد کردن مکرر باعث شده اینجوری بشی راه چارشو بخوام بهت بگم اینه که اول یچی به خودت بگی 

که چی؟ ینی میخواد دیگه چی سرم بیاد؟ اصلا هرچی شد شد بزار اتفاق بیوفته من دیگه خسته شدم و این اطمینانو بخودت قلبا بده که برات مهم نیست و دیگه واااقعا اهمیتی برات نداره یواش یواش خوب میشی 

اظطراب مزمن هست توی طول زندگیت کسی یا کسایی یا حتی ممکنه چیزای زیادی بودن که طولانی مدت همش بهت اظطر ...

واقعا 🥲 هی میاد ت ذهنم ی حس تنهایی بهم میده همش هم میگم ب جهنم اصلا تنهام خب ک چی بازم هس😭 خسته شدم 

واقعا 🥲 هی میاد ت ذهنم ی حس تنهایی بهم میده همش هم میگم ب جهنم اصلا تنهام خب ک چی بازم هس😭 خسته شد ...

اینا بیشتر ریشه تو بچگیت داره 

میدونی واسه خود منم سالها پیش اومده اینجوری بودم واقعا سخته درک میکنم ولی بلاخره بهش غلبه میکنی اگه میخوای با دارو هم میشه اوکیش کرد میری پیش روانپزشک بهش میگی اونم یه سرترالین با دوز خفیف بهت میده که باید با دستور پزشکی حتما شروع کنی و حتی تموم کردنشم روند داره یواش یواش باید قطع بشه اما اوکی‌میشی اگرم خواستی خودت بهش غلبه کن اینجوری بهتره اما به این معنی نیست که اگه حالت بده و نتونستی باهاش مقابله کنی و بعد دارو خوردی ینی حتما مشکلی داری یا خبریه نه اصلا 

مشکلات روحی مخصوصا تو این دوره یچیزیه که واسه ادما پیش میاد پس اصلا نگرانش نباش 

وقتی اظطراب داری و حس تنهایی میکنی از اینکه کسیو نداری که کمکت کنه حس اظطراب داری یا از اینکه کسیو نداری که عاطفی درکت کنه؟