2777
2789
عنوان

از عشقم جدا شدم برای همیشه😔

568 بازدید | 36 پست

یادته شدید مریض شده هم مشکل معده داره هم مشکل تپش قلب و اینا رفلاکس شدید معده داره در حدی میسوزه و از طرفی قلبش همش حس لرزش و تپش داره واسه همین قضایا خواستگاریم عقب انداخت قرار بود عقد کنیم بره سربازی ما عاشق هم بودیم کلی هدف و برنامه های خوب داشتیم برای زندگیمون ولی حیف و صد حیف که همش بخاطر بیماریش بهم خورد خودشم خیلی ترسیده نسبت به بیماریش از کار و زندگی افتاده منم دیگه خسته شدم و امشب برای همیشه جدا شدیم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید وقت سختی تنهاش بزاری،اون الان مریضه هر چی میگه از ته دل نیست

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
تو نخواستیش بخاطر مریضیش یا خودش نخواست؟

خودش خواستگاری همش داره عقب میندازه میگه صبر کن اول خوب شم میام جلو و کارامون انجام میدیم ولی من دیگه خسته شدم عزیزم خیلی صبر کردم الان سه سال شده😭😭

اینه عشقتون😐

عشق رو میخواید فقط برای هدف و روزای خوب

رویای ید ک بیاد پشت همو خالی میکنید؟ 

میخوای جدا بشی؟

وای بر من 

وای بر عشق 

این عشق نیست

عشق یعنی بسوزی پای عشقت 

یعنی جونتم بدی

یعنی بهش روحیه بدی 

روحیه روحیه روحیه

میدونی روحیه چقدر میتونه تاثیر ءدار باشه 

حتی سرطان رو خوب میکنه

تو میخوای داغونش کنی با رفتنت 

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

عزیززم

انشالله خدا بهش سلامتی بده 

تو ب فکر خودت باش شاید جملم سنگدلانه باشه ولی الان ولش کنی خیلی بهتره تا بعد عقد 

بعدم دوسش داری یا ترحم و دلسوزی این خیلی مهمه

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤