2777
2789
عنوان

از عشقم جدا شدم برای همیشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 36 پست
خب پس مطمئنی این خیلی خوبه. یه سال صبر کردی دیگه.اما اگ توهم درس و شغل و اینات مونده میتونی اونا رو ...

بهم رسیدین عزیزم؟

منم نمیتونم کسیو جاش بیارم دارم دیوونه میشم ولی از اینکه هر روزمون داره اینجوری پای مریضی میگذره دیگه خسته شدم واقعا برای خودشم غیرقابل تحمل شده اصلا 

نمیدونم چیکار کنم بخدا گیج گیجم دکترا هم هیچی نمیفهمن اصلا فقط داروهای تکراری میدن😭😭

بهانه نیست عزیزم از مریضی خیلی می‌ترسه یجور فوبیا داره از طرفی فکر کن هر غذایی بخوری تا سر دلت همش ب ...

دایی من همین مشکل داش میترسید کنسر باشه .

ولی نبود خدا روشکربا پرهیز و داروی گیاهی و پیگیری زیاد حدود1سال روزی14تا قرص میخورد .خوب شد

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بیشتر از همه میخوام که باهاش باشم عزیزم الان نزدیک یه ساله هر دکتری بگی باهاش رفتم مدارکمو ن ...

برو سراغش ببینش بگو از ناراحتی بیماریت اعصابمون ریخته بهم جفتمون حالا یچیز گفتیم مگر ن من ک تو رو تنها نمیزارم کنارت میمونم مطمئن باش خوب میشی زندگیمون رو باهم میسازیم امیدوارش کن بگو درد ناعلاج ک نیست خوب میشییی...هواشو داشته باش نزار تنها باشه فک و خیال دیوونش کنه کنارش باش بگو چقد دوسش داری هرروز هر ثانیه بهش بگو

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
دایی من همین مشکل داش میترسید کنسر باشه . ولی نبود خدا روشکربا پرهیز و داروی گیاهی و پیگیری زیاد حد ...

اخه مشکل اینه هر دارویی میخوره بهش نمیسازه اصلا خوبش نمیکنه خیلی از داروها رو امتحان کردیم ولی جواب ندادن اصلا تو عمرم همیچین چیزی ندیده بودم عزیزم بخدا هر داروی میخوره جواب مثبت که نمیگیره هیچ برعکس میشه حالش بدتر میشه واقعا دیگه بریدم مغزم جواب نمیده

بهم رسیدین عزیزم؟ منم نمیتونم کسیو جاش بیارم دارم دیوونه میشم ولی از اینکه هر روزمون داره اینجوری پ ...

تا وقتی استرس داشته باشه خوب شدنش سخت و زمانبر هس

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اینه عشقتون😐 عشق رو میخواید فقط برای هدف و روزای خوب رویای ید ک بیاد پشت همو خالی میکنید؟  ...

عزمزمه چیکار کنم دیگه خیلی بودم کنارش همه جوره پاش موندم ولی صبرم دیگه تموم شده منم خوشی میخوام پیشرفت میخوام مثل خیلی زنای دیگه ولی همش درگیره مریضیش بودیم الان یه ساله که هر روز حرف از مریضی بخدا دیگه بریدم دوسش دارم عاشقشم  از اینکه عشقمون داره از میپاشه خیلی جیگرم خون شده ولی موندم بخدا چیکار کنم نمیدونم