2777
2789

سلام دیروز رفتم حموم بعد دیدم ببخشید قسمت بغل واژنم( قسمت بیرون واژنم) یه غده تقریبا بزرگ زیر پوستی در اومده وخیلی هم سفته به نظرتون چیه؟خطرناکه؟ البته بگم چون کیست بزرگ تخمدان دارم دوماهه دارم عرق بومادران وفراسیون سیاهدونه وکپسول گیاهی میخورم میتونه به خاطر اینا باشه؟

برو دکتر حتما

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

برو دکتر 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر زنان؟

اره عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

حتما برو خواهر منم طفلی داشت انقد نرفت کیست بوذ بزرگ شد. به همه جاش زد حتما برو مثل خواهر من پشت گوش ننداز الان خیلی پشمونه عمل کرد در آوردن ولی خیلی اتفاق بدی واسش پیش اومده

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

جوش برا منم هرازگاهی درمیاد خیلی هم دردناک بعد چن روز میترکه 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه