2777
2789

خدایی چرا ؟

من خودم به شخصه اصلا خوشم‌نمیاد تو‌این مسائلی که بهم ربطی نداره دخالت کنم

پس چرا خیلیا اینقدر بی فهم هستن 

طرف میگه اسم بچتو چی میخوای بزاری با ذوق بهش میگم اینو انتخاب کردم و خیلی دوسش دارم 😍😍

یه دقیقه شده  میگه خودت میدونیا بچه خودته ها ولی به نظرم اسم بچتو بزار همچین‌چیزی  دنیا دنیای جدید داره میشه اسم بچتو بزار همچین که وقتی بزرگ‌شد نیاد بگه من اسممو دوست ندارم ....

این اسما رو‌من خیلی دوست دارم من اگه بچه دار بشم میرارم همچین 

دلم‌میخواد سرمو بکوبم به درو دیوار 

اخه یکی بهش بگه تو‌که میدونی بچه خودمه پس چرا چرت میگی .

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

اهمیت نده نظر خودت مهمه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میبینی سوالشون بی مورده چرا اسم بچتو میگی؟ 

من توی بیمارستان بچم به دنیا اومده بود اون موقع اسمشو اعلام کردم. شناسنامه هم گرفته بودیم براش. 

قبلش هر کس میپرسید میگفتم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم

خدایا شکرت🙏

معمولا وقتی کسی این عربی امام و این چیزا میگه این حرفا رو میشنوه چون خدا رو شکر فرهنگ جامعه داره به سمت اسمای اصیل ایرانی میره ولی حق با شماست انتخاب اسم حق یه مادره و بقیه باید به این انتخاب احترام بذارن

اسم دخترم مهدیس 

اسم پسرم رو میخوام انشاالله بزارم محمد مهدی 😍

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

فکر کردم منظورت اینه مثلا ب طرف میگی اسم بچه تو چی گذاشتی اون فضولیه آخه من عاشق اینم یکی بچه ش دنیا اومد بپرسم اسمشو چی گذاشته شاید فضولی باشه ولی عاشق این کارم😍😄

(کاربر سابقم)شیره ژنی کم و لکستان😍😍😍