2777
2789
منم امروز بردم ولی نمره ای توی برگه نوشته نشده بود گفت مشکلی هم نداره

شناخت رنگ و سمت چپ و راست و ماز و.. 

و تقریبا هرچی تو پیش دبستانی یاد گرفتن  رو می پرسن

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
اهان ممنون عزیزم اخه دخترم پیش دبستانی نرفته میترسم حروف الفبا رو بلد نباشه البتع الان سه جلسس داره ...

نگران نباش عزیزم

بیشتر سواد اجتماعی مهم براشون تا سواد درسی 

چون طفلکیا هنوز کوچیکن اموزشی ندیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ممنون عزیزم اخه دخترم پیش دبستانی نرفته میترسم حروف الفبا رو بلد نباشه البتع الان سه جلسس داره ...

نه رحروف رو نمی پرسن

شناخت رنگ و سمت چپ و راست و ماز و..  و تقریبا هرچی تو پیش دبستانی یاد گرفتن  رو می پرسن

اصلا من ندیدم چی پرسیدن من دخترم رو پیش دبستانی نفرستادم،دخترم میگه یه کتاب گذاشت جلوم چندتا سوال کرد ،ولی فکر کنم همینا رو بپرسن

تره عزیزم بهترین تشویق هست با پسرت برو داخل و داخل ی کاغد بنویس ک گل پسرت خجالتیه و شاید،با هاتون ه ...

قربونت برم ممنونم عزیزم😙

آخه چندوقت پیش هم برای بردن واکسن خیلی میترسید براش جایزه گرفتم یواشکی دادم به کسی که بهش واکسن زد که بهش بده 

پسرم کلی خوشش اومدو باهامون همکاری کرد!!!

گفتم اینجام همینکارو بکنم بلکه همکاری کنه باهاشون😊

پسرمنم پیش دبستانی نرفته  دخترت الان کجا پیش دبستانی میره ؟ چجوریه شرایطش؟

مدرسه غیرانتفاهی ثبت نام کردم اونایی ک پیش نرفتن درهفته دوروز کلاس گذاشتن براشون خیلی خوبه

چه چیزایی ازش پرسیدن؟

زیاد نمیدونم چون منو از اتاق بیرون کرد ،جلو خودم که مشخصاتش رو ازش پرسید گفت میخوای چکاره بشی کدوم مدرسه میخوای بری چند سالته ،من که بیرون بودم هم یه کتاب داستان گذاشته بودن جلوش در مورد رنگا ،تفاوت ها،حیوونا پرسیده بودن

اصلا من ندیدم چی پرسیدن من دخترم رو پیش دبستانی نفرستادم،دخترم میگه یه کتاب گذاشت جلوم چندتا سوال کر ...

بله عزیزم همیناس 

من برای پیش ثبت نام مدرسه غیرانتفاعی که پسرم رو بردم همینا رو پرسید که گفتن مشابه سنجشه

مدرسه غیرانتفاهی ثبت نام کردم اونایی ک پیش نرفتن درهفته دوروز کلاس گذاشتن براشون خیلی خوبه

چه خوب 

اتفاقا منم پسرمو غیرانتفاعی نوشتم

ولی هییچ خبری نیست 

شهرمون قرمزه ، درِ مدرسه کلا بسته!!!!

کلاسای شما مجازیه یا حضوری میبره بچه رو!؟