2777
2789
جلو خودم

سلام عزیزم 

سنجش چجوریه ؟ 

برای پرسیدن سوالات بچه رو تنهایی میبرن؟

یعنی بچه اصلا ما رو نمیبینه!؟

خیلی نگرانم 

پسرم بهم وابسته ست میترسم تنهایی بره تو اتاق استرس بگیره چیزی جواب نده 

هفته ی دیگه سنجش داره !!!

سلام عزیزم  سنجش چجوریه ؟  برای پرسیدن سوالات بچه رو تنهایی میبرن؟ یعنی بچه اصلا ما رو ...

سلام عزیزم نگران نباش

اول سنجش،شنوایی و بینایی میبزیش

بعدش میره برا سنجش ک خودش،داخل،اتاق باید تنها باشه 

ب نظرم با بچت برو داخل اتاق اول و طوری ک فرزندت متوجه نشه به خانمه بگو ک ی کم خجالتیه

و اینکه از،الان باهاش کار کن و در موردش،باهاش،صحبت کن ک میری اونجا بهت خورامی میدن خیلی مهربونن 

البته زیاد،باهاش صحبت نکن ک بترسه اروم اروم

استرس نداشته باش .فقط رو فرزندت کار کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=201456980]ممنون عزیزم از راهنمایی مفیدت ❤[/عزیزم خواهش میکنم

کادر سنجش خوشون متوجه ان ک بچه تا چ حد مهارت داره حتی اگر بهانه بیاره فرزندت و بی قراری بکنه اونا سخت نمیگیرن

فقط ذنش رو اماده کن و بگو بهت هدیه میدن 

و خودت براش ی چیز کوچیک بخر

[QUOTE=201456980]ممنون عزیزم از راهنمایی مفیدت ❤[/عزیزم خواهش میکنم کادر سنجش خوشون متوجه ان ک بچه ...

اتفاقا از جایزه گرفتن خییلی خوشش میاد 

به نظرت یواشکی یه کادو کوچیک بگیرم ببرم اونجا بدم بهشون که به پسرم بدم ، شدنیه؟ قبول میکنن؟

یا اینکه آخرش خودمون بریم براش یه چیز بگیرم!!! 

اتفاقا از جایزه گرفتن خییلی خوشش میاد  به نظرت یواشکی یه کادو کوچیک بگیرم ببرم اونجا بدم بهشون ...

تره عزیزم بهترین تشویق هست

با پسرت برو داخل و داخل ی کاغد بنویس ک گل پسرت خجالتیه و شاید،با هاتون همکاری نکنه پس،این کادو رو از طرف خودتون بهش بدید تا ی کم استرسش،کمتر بشه

افرین تو بهترین مادر دنیا هستی 

چقد خوبه که ب فکر ارامش گل پسرت هستی

خدا نگهداره برات عزیزم

چن روز دیگ دخترمنم میخاد بره چیا میپرسن؟

عزیزم ب سلامتی

ولله من از پسرم پرسیدم میگفت یادم نمیاد بهش خوراکی داده بودن اصن تحویلم نمیگرفت

ولی،بعدش گفت اعداد رو پرسیدن 

چندتا شکل حروف الفبا نشونش دادن و گفتن چ حرفایی هستن

گفت مربع و مستطیل هم پرسیدن و راجب راهنمایی رانندگی ک پسرم گفت بلدش نبودم دیگه نمیدونم چیه

اره یه برگه دادن تاریخ و آدرس جایی ک باید ببریم سنجش وچیزایی ک لازمه مثل عکس

که اینطور.. موفق باشین گلم

با من هنوز تماس نگرفتن نگران شدم نکنه یادشون رفته باشه🤭

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
عزیزم ب سلامتی ولله من از پسرم پرسیدم میگفت یادم نمیاد بهش خوراکی داده بودن اصن تحویلم نمیگرفت ولی ...

اهان ممنون عزیزم اخه دخترم پیش دبستانی نرفته میترسم حروف الفبا رو بلد نباشه البتع الان سه جلسس داره میره پیش