2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خودتو آویزنشون‌.میکنی همون که اون برات میکنه کافیه .مهم  اونه نه کسی دیگه اینجوری بهتره بری سر خونه زندگیت اگه جدی باشی نمیتونن دخالت کنن .من خودمو ازاول کشیدم کنار .بیارن با حرف ورفتارهای بد بیشتر اذیت میشی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
ببین گلم تو خانواده ما بعیده ک واسه تک عروس هیچ کاری هم نکنن

خوب گلم شما که با خانواده خودت ازدواج نکردی که

با یه آدم مستقل از یه خانواده دیگه ازدواج کردی

انتظارات شما برای اونا نامفهومه همونطور که مثلا برای من نامفهومه

مثلا پسر من زن بگیره من بهش میگم تو از جیب خودت دنیا رو بریز به پای همسرت آفرین ولی دنیای من مال خودمه میخوام برای خودم خرجش کنم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
آویزونشون نمیشم. میگم تو رسم ما بعیده 

رسم ولش کن با دل خوش با شوهرت زندگی کن .خارجی‌ها فقط خودشونن چقدرم خوشن گور رسم ورسوم که چقدر بینه خانواده ها کدورت وعروس.دامادو ازهم جدا کرده میخای آرامش داشته باشی فقط به اونی که بهت محبت میکنه نگاه کن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

برا منم کاری نکردن هیییییچ ، حتی ی گرونی به عنوان کادوی عروسیم ندادن بهم ،باور میکنی اگ بگم پول رنگ مو و آرایشگاهشونو پول شاباشی ک قرار بود بریزن سرمون هم از شوهرم گرفتن؟؟؟ حتی پول خیاط لباساشونو، الان انقددددد آسودم شوهرم حق هییییچ دخالتی بهشون نمیده هر دردسر و مشکلیم داشته باشن شوهرم خودشو میکشه کنار همونجور ک اونا کشیدن کنار

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️