2777
2789
تک عروس با ۵ عروس چه فرقی داره     رسمشون باشه پول باشه برا همه میکنن . نباشه به هیچکس نم ...

واسه دامادشون هرکاری میگم میکننن خیلی هم میکنن ولی واسه تک عروس هیچی

با خونواده خودت مقایسه نکن.تو عروس خونواده خودت نشدی که.طرف ماهم پدر مادرامون هم عروسی میگیرن واسه پسرا هم خونه و ماشین و طلا میگیرن.ولی خونواده شوهر من هیچ کدومو انجام ندادن.منم دیدم شوهرم دستش تنگه و تنهاس خودم مراعاتش کردم قید خیلی چیزارو زدم.در عوض مادر خودم بیخیالیه اونارو جبران کرد هم جهازمو کامل داد هم خونه داد هم سیسمونی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا خداتو شکر کن شوهرت واست خرج میکنه.   خونواده شوهر منم همینطور بودن شوهرم گاهی مناسبتا به مادرشوهرم پول یا سکه میداد میگفت که از طرف خودش بده به من.   منم میفهمیدم شوهرم خریده ولی به روش نمیاوردم. 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
ولی آدم دلش آتیش میگیره

بیخیال بابا توقع آدمو از بین میبره.منم خیلی وقتا به این چیزا فکر میکردم اتیش میگرفتم.اخه واسه ما خیلی جالبن با اینکه خودشون هیچکاری نکردن ولی از ما توقع دارن.از اول ازدواج هروقت ما خاستیم بیرون بریم یا مسافرت زودتر از ما چمدوناشونو بستن و باهامون اومدن.شوهرمم میگه وظیفه پسره به پدر مادرش خدمت کنه و البته حرفش اشتباهم نیس .درسته زمونه عوض شده ولی در اصل وظیفه پدر مادر تا وقتیه که بچه به سن بلوغ برسه.بعدش بچه خودش باید از پس خودش بربیاد.من خودمم راضی نیستم از خونواده خودم کمکی بشه بهمون ولی وقتی میبینم داداشا و عروسامون براحتی از پولای مامان بابام استفاده میکنن میگم چرا من حقمو بدم به عروسا.بزار به منم مامان بابام کمک کنن

من تک عروسم، عروس بدی هم نیستم، شرایط اقتصادیشونم بد نیست 

هنوز نامزدي ..

چظور فهميدي عروس بدي نيستي؟؟؟

همين كه اومدي  تاپيك زدي گلگي ميكني زياد رفتار درستي نيست

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

تك عروس چيه مثلا؟؟

ماها كه پونزده تا جاري نداريم..

همه ايندوره يا تك عروسن يا دوتا..

تو دلتون چي فكر كرديد؟؟؟ 

بعضيا توقع دارن شوهر كردن به تك پسر بايد كل اموال پدر شوهر يهو بياد تو حساب اينا

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

اسی  شمارشونو بده بیشون  بگم  واست کادو  بفرستن 

مهم نامزدت هست  که درکت  کنه    حتما  اونها هم مشکلات خودشون دارن    یک قدم  برو جلو   طرف مقابل 

هم یک قدم بر میداره

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
الان شرایط اقتصادی خانواد ها طوری نیس بتونن اونجور ک باید خرید کنن اکثرا خود پسرها بسته به توانایی ش ...

دقیقا". چون شوهر من تو عقد و نامزدی مامانش جلوش رو میگرفت 

آینده حتما" زیباست.🥰