2777
2789
آویزونشون نمیشم. میگم تو رسم ما بعیده 

رسم ولش کن با دل خوش با شوهرت زندگی کن .خارجی‌ها فقط خودشونن چقدرم خوشن گور رسم ورسوم که چقدر بینه خانواده ها کدورت وعروس.دامادو ازهم جدا کرده میخای آرامش داشته باشی فقط به اونی که بهت محبت میکنه نگاه کن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی  شمارشونو بده بیشون  بگم  واست کادو  بفرستن  مهم نامزدت هست  ک ...

نمیگم کادو بدن بحث کادو نیستتتتتتتتتتتتتتتتت بهم ارزش نمیدن کاش 2 سال بهم ی ارزش کوچولو میدادن ولی کادو رو ی عمر نمیدادن

تك عروس چيه مثلا؟؟ ماها كه پونزده تا جاري نداريم.. همه ايندوره يا تك عروسن يا دوتا.. تو دلتون ...

عزيزم زود قضاوت نکن اول منظورمو بفهم بعد هرچی دلت میخواد بحرف 

چون خدا میدونه ک چجور عروسی باهاشون هستم

غصه نخور ..

همينو ميتونم بگم بهت.

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت