2777
2789

متاسفانه این چند روزه چند تا تاپیک نی نی سایت دیدم که خانمی که چند وقته زایمان کرده، دچار افسردگی بعد از زایمان شده

حتی همین تاپیک پربازدید، که متاسفانه من نمونه واقعی اش رو در زندگیم ملاقات کردم( نفرت از شوهر و فرزند و چشم بستن روی حقایق) 

خانمای عزیز، لطفا خواهش میکنم اگر بعد از زایمان حس کردید احساساتتون عوض شدن، غمگینی، حس نفرت و گاهی افکار مخرب به ذهنتون اومد، لطفا لطفا به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنید حتما حتما‌. شما نه روانی هستید نه مشکل دار نه چمیدونم قرصی. شما یک زن هستید که همسر و مادر هم شده. افسردگی برای هر کس میتونه پیش بیاد. یک مشکله که باید حل بشه. نگران نباشید اگر لازم شد قرص اعصاب مصرف کنید، باعث اعتیاد نمیشه و روی بچه هم تاثیر بد نمیذاره( مگر اینکه پزشک بگه)

😄 به امید روزهای بهتری که جامعه اطلاعاتش در این زمینه ها بالاتر بره🥰

🌷🌷👏

درسته، تا حدود یک ماه بعد از زایمان این حالات طبیعی هست که دلیلش تغییرات شدید هورمونی هست. اما اگه بعد از یک ماه هنوز دچار این حالات (غمگین بودن، بی حسی یا حس نفرت به نوزاد، عصبانیت، حساس و زودرنج شدن، حس گناه) هستید، حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که الان افسردگی بارداری گرفتم هیچ جوره حالم خوب نمیشه از شدت سر درد دکتر فرستادم پیش مغزو اعصاب ...

عزیزم نگران نباش و حتما پیگیری کن

🙂🙂 چون اگر درمان نشه ادامه دار میشه

🌷🌷👏

رروانپزشک و روانشناس رفتم قرصایی داد دکتر زنان گات استفاده نکنم فقط آسنترا که اونم فایده نداره بنظرم

عیب نداره یکم قرص های اعصاب طولانی مدت هستن

مشاور هم رفتید؟

🌷🌷👏

من بچه ندارم اما سابقه افسردگی دارم که الان درمان شدم اما همیشه فوبیا دادم که یه روزی مادر بشم و برخلاف خانم های دیگه که افسردگیشون ناشی از تغییرات هورمونیه و موقته ، اون افسردگی قدیمی و کوفتی من دوباره برگرده ! 

نظر شما چیه

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من بچه ندارم اما سابقه افسردگی دارم که الان درمان شدم اما همیشه فوبیا دادم که یه روزی مادر بشم و برخ ...

حق دارید اما با این حجم از اگاهی مطمئنم اینقدر خودکنترلی و خوداگاهی بالایی دارید که حتی اگر درگیر افسردگی بعد از زایمان هم شدید، بتونید شکستش بدید

معمولا وقتی اون افسردگی قبلی حل نشده باشه، دوباره برمیگرده

🌷🌷👏

خیلی برام ناراحت کنندست که شدید ترین حمله به خانمای باردار

و مادرای تازه فارغ شده، مادرای افسرده تو این سایته..

یعنی حتی خانمای سالخورده ی اطرافم با شعور تر از یه عده خانم های مثلا امروزی تو این سایت هستن

خیلی برام ناراحت کنندست که شدید ترین حمله به خانمای باردارو مادرای تازه فارغ شده، مادرای افسرده تو ا ...

😉😄 بله تا حدودی حرفتون درسته

بعضی افراد از انسانهای افسرده ای که در نقش قربانی فرو رفتن، ضربات بدی خوردن. مثل مادر من که دقیقا حرفاش مثل حرفای استارتر اون تاپیک پر بازدید بود.😅

گاهی خشم درونی و سرکوب شده باعث میشده کنترل رفتار و گفتار از دستمون خارج بشه

مطمئنا بعضی از خانمای سالخورده، نظرات پخته تری میدن. گرچه در زندگی شخصی خودم، خانمای سالخورده به کل نظرات افتضاح میدادن

🌷🌷👏