2777
2789

میدونی زعفرون ممکنه باعث ناقص شدنش بشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
خدا اولی رو برات نگه داره دومی رو هم به زودی بهت بده طب سنتی البته زیر نظر متخصص خیلی وقتا جواب مید ...

فدات گلم ممنونم همچنین 

هر درمانی که بگی انجام دادیم ولی عملا بی تاثیر 

مشکل از همسرمه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گلم ممنونم همچنین  هر درمانی که بگی انجام دادیم ولی عملا بی تاثیر  مشکل از همسرم ...

انشالله حل میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بهترین شرایطم داشتم تو اینن مملکت خودمونم اضافیم عزیز

اگه اشتباه نکنم خدایی که قراره روزی بنده اشو بده به ایران یا کانادا بودنش کاری نداره

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
میدونی زعفرون ممکنه باعث ناقص شدنش بشه

واقعا؟؟؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فعلن که اصن قلبی نه چیزی تشکیل شده

همینم گناهه و کفاره داره

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
قرص سقط بخر

میدونم نیتت خیره ولی اگه تگی خیلی بهتره🌹

انشالله حل میشه

الهی آمین

دعا کن برام بچه م تک و تنها نمونه، خیلی سخته   

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
قرص سقط بخر

نگیم خیلی بهتره  

میدونم نیتت خیره ولی اگه تگی خیلی بهتره🌹

میدوونی آدم بعضی وقتا توی شرایطیه که نمیتونه یه آدم دیگه رو بیاره توی زندگیش.

آدم اگه بتونه همون اولی رو نگه داره و به یه جای خوب برسونه برد کرده

قرص سقط بخر

‌میدونی اگه بحرفت گوش کنه قرص بخوره سقط کنه دستت بخون ی ادم آلوده میشه و آهش میتونه زندگیتو زیر رو کنه چون شریک قتلی حتی جنینی ک هنوز قلب نداره

تو روخدا نگوووووو 

اگه حامله ای راه خونگی کار نمیکنه 

باید بری دکتر یا قرصی چیزی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود