2777
2789
عنوان

شوهرم بد دله و سیاه دله

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 22 پست
داری خصوصیات اخلاقی شوهر منو میگی زندگی من 10ساله همینه خواهر بعد از 10سال دگه سر شدم نسبت به کاراشب ...

خوب بگو تو خونه چه ایرادی داره 

خودت رنگ مو بگیر خودت تو خونه بزار 

یا خائنه و خودش ریگ توکفششه یا مریضه و پارانوئید داره که هردوش چاره نداره و باید بسازی چون پذیرش ند ...

یعنی خودش اونکاره هست؟

خیانت ازش ندیدم اما دلم شور میزنه

میترسم منو بد تیپ کنه بعدم دلشو بزنم

همش میگه کوتاه نپوش کوتاه نپوش

خودش ولی برای خودش قانونی نداره

هر کی میبینش فکر میکنه مجرده از بس سرخوشه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یواش یواش تغییر کن نه یهویی که بخواد گارد بگیره ولی با لباس بلند هم واقعا میشه جذاب بود فقط باید بلد ...

من لباس هام همه بلنده اما شیک میگردم خاله های شوهرم همیشه میگن دخترهای ما با اینکه آزادن اما نمیتونن مثل تو لباس بپوشن

شوهر منم بیشتر این رفتارا رو داره چه میشه کرد چاره ای نیست باید کوتاه اومد گرچه خییییلی سخته

البته تجربه من ثابت کرده اگه یه مدت بی چون و چرا هر کار میگه انجام بدی از شک و بد دلیش کم میشه

یعنی خودش اونکاره هست؟خیانت ازش ندیدم اما دلم شور میزنهمیترسم منو بد تیپ کنه بعدم دلشو بزنمهمش میگه ...

این چیزا رو نمیدونم ولی کسایی که خیلی گیر میدن از این دوحال که برات نوشتم خارج نیستن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ایشالا همین امروز بمیره از دستش راحت شی

احمق بیشعور خودت بمیری

واقعا شرف داری؟؟؟؟؟؟؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ایشالا همین امروز بمیره از دستش راحت شی

خدانکنه واقعا خیلی رزل و پستی