2777
2789
میدوونی آدم بعضی وقتا توی شرایطیه که نمیتونه یه آدم دیگه رو بیاره توی زندگیش. آدم اگه بتونه همون او ...

یه دوستی داریم دوتا بجه داشت خدا یکی دیگه بهش داد بعد رفت سه تا آممول گرفت که سقط بشه یکی زد پشیمون شد بچه دنیا اومد ولی مشکل داره نمیدونم ربطی به اون آمپول داشت یا نه اما یه بار به همسرم گفته بود اگه همه زندگیم رو هم خرجش کنم از عذاب وجدانم کم نمیشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌میدونی اگه بحرفت گوش کنه قرص بخوره سقط کنه دستت بخون ی ادم آلوده میشه و آهش میتونه زندگیتو زیر رو ک ...

توی نی نی سایت پره از همین تاپیکایی که قرص میفروشن.

کسی که میاد نی نی سایت مطمئنن همه این چیزارو میدونه و تاپیکاشو خونده

به خدا تازه دارم از بچه داری راحت میشم و یه خواب راحت دارم اصلن دوست ندارم خیلی تو جلوگیری دقت میکرد ...

نگو نگو که منو یاد حال ده روز پیش خودم میندازی

عزیزم منم مثل تو هنگ بودم ک چجور شد

من اصلا نظر خاصی ندارم چون هر کسی شزایط خودشو بهتر میدونه

اینایی هم که هی میگن گناه داره و اینا باید تو شرایطش قرار بگیرن 

فقط یه کوچولو بهت بگم ک اگر واقعا قصد بچه دوم دارید همینو نگه دار بخدا خیلی ها دیدم خاهرم ماماس برام تعریف میکنه  که بچه دوم ناخواسته بوده سقط کردن دیگه نشده که نشده

من شرایطم فرق میکرد بچه سوم بود که اصلا نمیخاستیم هزار تا هم شک و شبهه بود ک بچه سالمه یا نه دیگه با خودم کلنجار رفتم انقدر فشار روحی بهم وارد شد که لکه بینی داشتم اخرشم قرص خوردم و افتاد البته خیلی کوچیک بود 

شما هم اول به خودت مهلت بده خوب فکراتو بکن سریع تصمیم نگیر با شوهرتم مشورت کن که خیلی مهمه و در اخر واقعا اگه نخاستی سمت کورتاژ نرو فقط قرص 

اخه تو ایران با این وضع😭

قربونت برم

میدونم مادری دلت میسوزه اما این خدا داده است بزار بیاد شاید برکت زندگیت باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

‌میدونی اگه بحرفت گوش کنه قرص بخوره سقط کنه دستت بخون ی ادم آلوده میشه و آهش میتونه زندگیتو زیر رو ک ...

عشقم بچه که نیستم با یه حرف برم بخرم دارم اطلاعات جمع میکنم دکتر برم سونو اگه با دکتر انجام داد یه چیزی اگه نه تو خونه خودم یا بچه رو ناقص نمیکنم که

به خدا که جمع بود یه حرکت پرخطر نداشتیم همش کاندوم و .... اصن نمیدونم چجوری شده 

عزیزم اون نطفه ای که تو وجودته هدیه خداس ادم که هدیه رو پس نمیفرسته.نگهش دار ایشالله بهترین بچه برات میشه

تیکر به وقت تولدیکسالگی سلنا کوچولو😍😍😍😍
میدوونی آدم بعضی وقتا توی شرایطیه که نمیتونه یه آدم دیگه رو بیاره توی زندگیش. آدم اگه بتونه همون او ...

تجربه به من ثابت کرده اگر بچه تک و تنها بمونه معمولا به اون جایی که پدر و مادر میخواد نمیرسه. اگرم برسه روح و روان سالمی نداره. همیشه نمیشه گفت کمتر بودن بچه ها باعث با کیفیت تر شدن زندگیشون میشه

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲