2777
2789

ادم واقعا با یکیش مونده چه به رسه به دومی عجولانه تصمیم نگیر اما کاری کردی گلستون میرفتی یونو بعد بفکرش می افتادی سقط سرخود سخته اونم تو خونه یادم من تو سه ماهگی دخترم دوقلو سقط کردم اونم تو خونه مردم وزنده سده اسیب نزن بخودت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا به من میدادبیشتر از دو ساله منتظر دومی ام اما نمیده 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

مبارک باشه ..بهترین هدیست برای دخترت ...یه موجود کوچولوی دوست داشتنی یه همبازی بیست و چهارساعته ...هدیه خدا رو پس نده که خدایی نکرده خسارت جبران ناپذیر نبینی ...زعفرون و...هم ممکنه خودتو دچار مشکل کنه هم بچه رو

کاش خدا به من میدادبیشتر از دو ساله منتظر دومی ام اما نمیده 

خدا اولی رو برات نگه داره دومی رو هم به زودی بهت بده

طب سنتی البته زیر نظر متخصص خیلی وقتا جواب میده امتحان کردی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم ناخواسته بودم😁

سومی ام 

والا الان بیشتر از دوتا قبلی ب دردمامان بابام میخورم 

اون نی نی کوچولو رو بپذیر و کم کم باهاش کنار بیا 

بحث سر جون ی انسانه الکی نیست ک راحت میگی زعفرون میخورم بیوفته

There is GOD💚💚💚   ..                                               
چهارسال عزیزم

همسن بچه منه

منم وقتی می بینم بچم از آب و گل در اومده و مستقل تر شده تنبلیم میاد دوباره یکی دیگه بیاد و همه اون سختی ها تکرار بشه

اما باید به فکر بچم باشم 

خود من از بچگی تا به الان همش دلگرم به خواهرم بودم. از بازی های بچگی گرفته تا الان که با هم درد دل می کنیم کمک حال هم هستیم به درد هم می خوریم

مثلا من پارسال کرونا گرفتم مامانم هم گرفته بود اما خواهرم نگرفته بود و اون مدت 2 هفته برامون غذا درست می کرد می فرستاد. حتی چند باری هم آب هویج گرفت 

کلا توی سختی ها و خوشی ها خواهر برادر کنار هم هستند. 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
هیچوقت این کارو نکن منم ی زمانی مثل تو بودم زعفران خوردم کارای سنگین کردم ورزشهای سنگین ولی نیفتادخد ...

آدم ده تا داشته باشه اون دهمی ممکنه از همه عزیزتر باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چه تاوانی؟

چه تاوانی مادرم ناخواسته سقط کرد بابام از کار بیکار شد وضع مالیمون عالی یهو به زیر صفر رسیدیم هنوز که هنوز تو زندگیش پره مشکله نمی گم فقط به خاطره اون بوده ولی بدون کشتن یه انسان بیجواب نمیمونه در هر صورت تاوان داره شک نکن 

چه تاوانی مادرم ناخواسته سقط کرد بابام از کار بیکار شد وضع مالیمون عالی یهو به زیر صفر رسیدیم هنوز ک ...

انشالله خدا کمک کنه