2777
2789
منم دوماه پیش همین حسو داشتم رفتم بیمارستان تست دادم منفی بود 

وای عزیزم چقدر کم مونده میشه منم به این روزابرسم یعنی ایشالا به سلامت بغلش کنی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو حمام اگر وقت زایمانتون راحتتر زایمان میکنین

سی و نه هفته و هفت روزمه، حتما باید برم بیمارستان یا صبر کنم کلا پاره بشه کیسه آبم؟ آخه فقط نشتی داره یه بار ساعت شیش و نیم عصر یه بارم الان از کنار پام سر خورد اومد پایین

سی و نه هفته و هفت روزمه، حتما باید برم بیمارستان یا صبر کنم کلا پاره بشه کیسه آبم؟ آخه فقط نش ...

باید بری دیگه بچه تکمیله ممکنه خودشون سوراخ کنن کیسه ارو تا سریعتر توی روند قرار بگیری

به خدا به جان دل!❤رضا دارم تیغ تو چشمم بره به پای تو نره❤💋
من سر دوتا بچم کیسه ابم سوراخ شد اینقد  ریلکس تر تمیز کردم  بعد حمام و ارایش با خیال راحت ...

من یه بار ساعت شیش ونیم عصر یه بارم الان از کنار پام سر خورد اومد پایین، نشون دهنده سوراخ شدن کیسه آبه؟ فردا میرم تو چهل و یک هفته، دکتر گفت وقتی پاره شد برو بیمارستان، الان که فقط سوراخ شده برم بیمارستان اذیتم نمیکنن؟؟

باید بری دیگه بچه تکمیله ممکنه خودشون سوراخ کنن کیسه ارو تا سریعتر توی روند قرار بگیری

خودش بیاد بهتر نیست تا به زور به دنیا بیاد؟ دکتر گفت تا بیست و دوم وقت دارم.. امشب برم فقط چک کنن دوباره برمیگردم خونه😓

من یه بار ساعت شیش ونیم عصر یه بارم الان از کنار پام سر خورد اومد پایین، نشون دهنده سوراخ شدن کیسه آ ...

۴۱ هفته هستی گلم خسته نشدی ؟ اذیت چی . برو بدنیا بیار دیگه چطور نامه ندادن بری واسه بیمارستان.  دکترت چقد بیسواد هست چیکا به کیسه ابت داره 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
خودش بیاد بهتر نیست تا به زور به دنیا بیاد؟ دکتر گفت تا بیست و دوم وقت دارم.. امشب برم فقط چک کنن دو ...

عزیزم بچه  وقتی بزرگ میشه پی پی میکنه ممکنه پی پی شو بخوره  خوب به زور دنیا بیاد . من دوتاشون کیسه ابم سوراخ شد با آمپول فشار دنیا اومدن .

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
خودش بیاد بهتر نیست تا به زور به دنیا بیاد؟ دکتر گفت تا بیست و دوم وقت دارم.. امشب برم فقط چک کنن دو ...

خودش تکمیله دیگه 😐نارس که نیست کامله دنیاش بیاری بهتره 

خدایی نکرده یهو کیسه اب ذره ذره خالی میشه نمیفهمی خطرناکتره

خودش تکمیله دیگه 😐نارس که نیست کامله دنیاش بیاری بهتره  خدایی نکرده یهو کیسه اب ذره ذره خالی ...

دیشب اومدم بیمارستان، معاینه که کرد دردام شروع شد گفت دوسانت بازه دوساعت پیاده روی کردم گفت سه سانت شده، ولی هنوز همون سه سانته، میخواستم اپیدورال بزنم، شلنس من متخصص بیهوشی نیست من به امید اپیدورال زایمان طبیعی رو انتخاب کرده بودم😥😢😓😩

دیشب اومدم بیمارستان، معاینه که کرد دردام شروع شد گفت دوسانت بازه دوساعت پیاده روی کردم گفت سه سانت ...

🥺🥺عزیززززم قوی باش چیزی نیست بچه بیاد بیرون تموم دردات از بین میرن

مطمئن باش میتونی 

خدا کمکت کنه ایشالله 

برات دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشی 

سلام عزیزم چه کردی؟

سلام عزیزم شرمنده دیگه نشد گوشی دستم بگیرم این ده ماه 😂 هیچی رفتم بیمارستان تاصبح درد کشیدم صبح هم تا هفت عصر مردم و زنده شدم و همه رو فحش دادم تا آنیتا خانم تشریف آوردن به این دنیا 😍😄 الانم داره شیر میخوره😋