الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره برو حمام اگر وقت زایمانتون راحتتر زایمان میکنین
سی و نه هفته و هفت روزمه، حتما باید برم بیمارستان یا صبر کنم کلا پاره بشه کیسه آبم؟ آخه فقط نشتی داره یه بار ساعت شیش و نیم عصر یه بارم الان از کنار پام سر خورد اومد پایین
من سر دوتا بچم کیسه ابم سوراخ شد اینقد ریلکس تر تمیز کردم بعد حمام و ارایش با خیال راحت ...
من یه بار ساعت شیش ونیم عصر یه بارم الان از کنار پام سر خورد اومد پایین، نشون دهنده سوراخ شدن کیسه آبه؟ فردا میرم تو چهل و یک هفته، دکتر گفت وقتی پاره شد برو بیمارستان، الان که فقط سوراخ شده برم بیمارستان اذیتم نمیکنن؟؟
خودش تکمیله دیگه 😐نارس که نیست کامله دنیاش بیاری بهتره خدایی نکرده یهو کیسه اب ذره ذره خالی ...
دیشب اومدم بیمارستان، معاینه که کرد دردام شروع شد گفت دوسانت بازه دوساعت پیاده روی کردم گفت سه سانت شده، ولی هنوز همون سه سانته، میخواستم اپیدورال بزنم، شلنس من متخصص بیهوشی نیست من به امید اپیدورال زایمان طبیعی رو انتخاب کرده بودم😥😢😓😩
سلام عزیزم شرمنده دیگه نشد گوشی دستم بگیرم این ده ماه 😂 هیچی رفتم بیمارستان تاصبح درد کشیدم صبح هم تا هفت عصر مردم و زنده شدم و همه رو فحش دادم تا آنیتا خانم تشریف آوردن به این دنیا 😍😄 الانم داره شیر میخوره😋