2777
2789
عنوان

دکتر گفت مشکوک ب ام اس هستی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3361 بازدید | 55 پست
گز گز فقط مختص ام اس نیس منم چون غلظت خون دارم خواب میره دست و پام بد به دلت راه نده سبک زندگیتو ...

برای من فقط یه سمت بدنم میشه واسه همین خطرناکه 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم اینارو سرگیجه رنگ پریدگی گزگز کردن دستو پا یوقتایی دستام بی حس میشن الان رو خودم کار ک ...

هر دو طرف بدنت گز گر میشه یا فقط یه سمت؟

طب سنتی میگه این بیماری از سردیه مغزه سرتو گرم نگه دار ریشه موهاتو با روغن گرم شده ماساژ بده خورا ...

غذاهام که همه سرد طبعش 

امیدوارم چیزی نباش

من سردردای خییییلی شدید دارم خاهرکوچیکم پریسال تومورمغزی  داشت منم الان میترسم برم ام ار ای میگ ...

ب نظرم زودتر برو. ‌‌ حداقل خیالت راحت میشه

تو رو خدا برام دعا کنید یه بارداری خیلی خیلی سخت داشتم تا مرز جنون رفتم حالا هم که میگن ام اس داری& ...

نه بابا دکتری جدید فقط حرف میزنن   دوستم تمام بیماری‌ها منشا ذهنی دارن     مثبت فکر کن    تو خودت داری تلقین میکنی تلقین آدمو میکشه     فقط و فقط هر روز بگو من هر روز حالم بهتر و‌بهتر میشه روزی هزار بار تکرار کن مطمن باش برای همیه سالم میمونی

منم تو حاملگیم دستام گز گز میشد الان دخترم یه سالو نیمشه بازم یه دستم اینطوری دکتر گفت از کم خونیه س ...

مدام گزگز داری یا مثلا گاهی؟

عزیزم ترس نداره که ام اس اکه زود تشخیص داده بشه قابل کنترله

خیلی میترسم 

دو تا بچه کوچیکو چطور با این بیماری بزرگ کنم😔