2777
2789
عنوان

دکتر گفت مشکوک ب ام اس هستی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دعا میکنم زود خوب بشی❤😍

ولی استرس نداشته باش 

میفهممت هر چی هم بگیم بازم نمیشه از ناراحتی ک داری کم بشه ولی خوب سعی کن کنترل کنی استرستو.😘🙂..

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

مدام گزگز داری یا مثلا گاهی؟

من از بچگی پاهام خواب نیرفت یا به جا زیاد میشینم پام گز گز و خواب میره باید تا حالا هزار بار ام اس گرفته باشم   بابا پا شو ورزش کن کلاس ثبت نام کن فقط مثبت فکر کن

نه بابا دکتری جدید فقط حرف میزنن   دوستم تمام بیماری‌ها منشا ذهنی دارن      ...

روحیه مو کامل باختم 

همش فکرهای منفی میکنم 

هیچ فکر مثبتی تو ذهنم نیست

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
بله دختر خاله من 19ساله بودنی گفتن ام اس داره و درمان شروع شد  الان 36سالشه و یه پسر راهنمایی ...

علائمش چی بود؟ دارو مصرف میکنه؟ نابینا یا فلج نشده؟

عزیزم دعا میکنم زود خوب بشی❤😍 ولی استرس نداشته باش  میفهممت هر چی هم بگیم بازم نمیشه از نارا ...

برام دعا کنید 

واقعا نمیدونم قرار چی بشه

روحیه مو کامل باختم  همش فکرهای منفی میکنم  هیچ فکر مثبتی تو ذهنم نیست

دوستم فکر منفی اگه ام اس هم نداشته باشی برات درست میکه و‌به بدنت تزریق میکنه..... راه حلش اینه علاوه بر پیگیری پزشکی که واقعا از بیماریت مطمن بشی اینه همزمان یه دفتر بردار روزی هز ار باد توش بنویس من برای همیشه در سلامتی ابدی خواهم بود    من همیشه سالم و‌سرحال و شادم       هر روز از هر جهت حالم بهتر میشه

فکر منفی فقط وقتی از بین میره که انقدر فکرهای مثبتت زیاد بشن که دیگه جایی برای منفی ها نمونه فقط راهش مثبت اندیشی  هر وقت فرصت داشتی چشماتو ببند  تجسم کن نور خورشیدی وارد بدنت شده خودتو در هاله نور خورشیدی تجسم کن و تجسم کن بیماری از بدنت رفته و همه سلول‌های بدنت پاک پاک و سالم  این تمرین معجزه میکنه من بارهادر طول یه هفته چندیدن بیماریم خودم خوب کردم