2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون این کار عاقلانس

286 بازدید | 33 پست

سلام. 

ما میخوایم وام بگیریم باهاش ماشین بخریم، 18 درصد سود

بنظرتون کار منطقیه؟ از طرفی ماشین صفر سایپا هم نمیخوایم، پرشیا 92 اینا.

بنظرتون بکنیم اینکارو یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نہ سود زیادی دارہ کہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

سه سال دیگه این مبلغ قسط هیچ ارزشی نداره پس بگیر سه سال دیگه هم قیمت ماشین اصلا قابل مقایسه با الان نیست

منم میخواستم وام بگیرم برای ماشین خداخیرش بده یکی از اقوام نزاشت ۳۰ تومن قرض داد دعاگوشم

بانک مهر ایران سودش ۴درصده ولی خواب ۳ ماه و ۶ ماه داره بنظرم اینجا وام بگیر بهتره

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
سه سال دیگه این مبلغ قسط هیچ ارزشی نداره پس بگیر سه سال دیگه هم قیمت ماشین اصلا قابل مقایسه با الان ...

آره منم میگم اگه این پولم کنار بزاریم که بدتر ضرر کردیم، پس باهاش ماشین بخریم. شرایط مهراقتصاد چیه عزیزم میدونی؟ این وامو قراره از محل کار شوهرم اوکی کنن ضامنم نمیخواد.

آره منم میگم اگه این پولم کنار بزاریم که بدتر ضرر کردیم، پس باهاش ماشین بخریم. شرایط مهراقتصاد چیه ع ...

خب چه بهتر از حقوق هم کم بشه و ضامن هم نخواد دردسرش کمتر و بهتره

مهر ایران اسمشه فکر کنم سرچ کن 

وام با سود ۴درصده

مثلا ۵۰ میلیون میزاری تو بانک اگه سه ماه بزاری بعد ۳ ماه ۲۵ میلیون به علاوه پول اصلیت رو میده

اگه ۶ ماه بزاری ۵۰ دوباره با پول خودت میده

تسویه ۱۸ ماه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن