2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم والا نمونه های عملی ک مامیبینیم اکثرا.پلنگن بقیه مث ماهستند بنده خدا ک عده کمی هستیم ک نچرالی ...

یعنی کسی بینی فانتزی داشته باشه جزو گروه پلنگ ها به حساب میاد؟😄

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
چی بگم والا نمونه های عملی ک مامیبینیم اکثرا.پلنگن بقیه مث ماهستند بنده خدا ک عده کمی هستیم ک نچرالی ...

دیگع الان کسی کار ندارع عمل کردی نکردی

فقط نگاه میکنن خوشگلی یا ن.

🤐 نمی‌دونم من طبیعی ب نظر میام اطرافم هم قشنگ عمل شدن طبیعی. هم پسرا هم دخترا . در حدی ک افراط نشه بد نیس ک.

حالا میگم سلیقه ای هست. هر کی با ی مدل حال میکنه

سرش خیلی شلوغه ۴ نفر ۴ نفر می‌فرسته داخل اتاقش نمیزاره زیاد نظر بدیم کار خودشو میکنه روزی ۸ تا هم عم ...

چند روز برو مطب بینی مراجعینش رو ببین چطور عمل کرده 

[QUOTE=197818298]چند روز برو مطب بینی مراجعینش رو ببین چطور عمل باشه گلم ۳ نفرو دیدم خیلی طبیعی بود ...

خوبه که , حالا بازم خودت ببین خوشت میاد

دیگع الان کسی کار ندارع عمل کردی نکردی فقط نگاه میکنن خوشگلی یا ن. 🤐 نمی‌دونم من طبیعی ب نظر میام ...

اره خب افراطی نباشه مث  نمونه های خارجی درحدنرمال  عالی میشه

من مخالف نیستم اگه مشکلی باشه باید برطرف کرد پس اینهمه علم و امکانات برا چیه برای بهره مندی مردم

اما با افراط مخالفم 

وای خدا چه سوتی بدی 🙈🙈🙈🙈

🤣

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪