2777
2789

دانشجوام و تو خونه درآمد خودمو دارم ادمینم یعنی از لحاظ مالی مشکلی نیست تو خونه بمونم بیشتر درآمد دارم ولی میگن بیرون از خونه کار کردن تجربه میده و آدم پخته میشه و.. راسته؟ 

۳ سال دیگه درس خودم تموم میشه در ضمینه شغل خودم میتونم اون موقع برم سرکار ولی الان اگر بخوام برم باید منشی و فروشنده و صندوق دار و اینا بشم

چیکار کنم بین دوراهی موندم برای پخته شدنم برم بیرون کار کنم؟درآمدم تو خونه ام خوبه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 تیکر هدفمه باردار نیستم😐😂

چجوری ادمینی؟میشه دست منم بگیری

تایپک اخرمو بخون خیلی اوضاعم خرابه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری ادمینی؟میشه دست منم بگیریتایپک اخرمو بخون خیلی اوضاعم خرابه

ادمین پیج  مغازه دامادمونم کاری ازم برنمیاد ولی اگر تو سایتا بگردی و تو آشناها پرس و جو کنی یه سری آدم ادمین میخوان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادمین پیج مغازه دامادمونم کاری ازم برنمیاد ولی اگر تو سایتا بگردی و تو آشناها پرس و جو کنی یه سری آ ...

مرسی❤️

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وقتی در آمد خودتو داری دیگه چه کاریه بری بیرون صاحب کار رو سرت باشه

به خاطر تجربه و اینا 

خاله ام میگفت بری بیرون کار کنی پررو تر میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شغل داشتن عالیه 4 روزه میرم حس خوبیه

منم شغل دارم ولی منظورم کار تو بیرون از خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خاطر تجربه و اینا خاله ام میگفت بری بیرون کار کنی پررو تر میشی

خودت باید رو خودت کار کنی واگرنه کار بیرون سختی خودشو داره از یه طرف با ارباب رجوع باید سر و کله بزنی از یه طرف هم با صاحب کار تازه اگه ادمای نفهم هم باشن کارت هزار برابر سخت تر میشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg